Prima Pagina Camera Un bug al iOS permite utilizatorilor sa acceseze libraria foto pe un...

Un bug al iOS permite utilizatorilor sa acceseze libraria foto pe un iDevice blocaat

iphone 8 precomanda emag banner

   In iOS 5 Apple a adus posibilitatea de a accesa aplicatia Camera direct din LockScreen fara a mai debloca iDevice-ul nostru insa folosirea acestei metode duce la imposibilitatea de a viziona libraria foto pana la deblocarea iDevice-ului. Ei bine un bug al iOS 5 permite oricarei persoane sa vada libraria foto a unui iDevice insa pentru a face acest lucru trebuie mai intai sa aiba acces la setarile de sistem ale iDevice-ului. Se pare ca schimbarea datei iDevice-ului da peste cap masurile de securitate impuse de Apple si libraria foto devine accesibila din LockScreen.

   Pentru a exploata aceasta vulnerabilitate trebuie sa setati data din iOS cu cel putin o zi in urma si asa veti avea acces nerestrictionat la libraria foto direct din LockScreen. Daca aveti setarile de la Date&Time setate pe auto atunci acest bug nu are cum sa va afecteze decat daca obisnuiti sa calatoriti des in diverse parti ale globului. Bug-ul nu este unul important insa poate oferi acces nerestrictionat unor persoane indezirabile la libraria foto privata a terminalului vostru.

emag revolutia preturilor articole
 • AlexDude

  Eu stau mereu pe Auto

 • Asbogdan

  Intrebare legata de camera: am facut jb pe ip4 pe 501 si de atunci nu mai pot folosi butonul fizic + ca shortcut pt a face poze in app camera. Vreo idee? Tks!

 • Da nu a observat nimeni ca poti sa “spargi parola” telefonului prin Camera din lockscreen? exact ca la ipda 2 parca… double tap din lockscreen ca sa-ti apara camera, dai click pe camera sa te duca in photo/video mode dupa care daca apesi pe home button esti in home screen… nu stiu daca se poate face asta avand o parola la telefon, eu nu am, dar cred ca se poate.

 • ISTRATE

  @Razzvan
  stai linistit, iti cere passcode.

 • Pingback: Un bug al iOS 5 iti permite sa vezi continutul albumului de poze pe un iPhone blocat cu un cod de siguranta(video)()