Orange si Vodafone prelungesc perioada de gratuitate a internetului in metrou

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JHL4bbb7D-s[/youtube]

   V-am spus si in noiembrie si in decembrie ca Orange si Vodafone ofera internet gratuit tuturor persoanelor care circula cu metroul prin Bucuresti insa ca promotia lor se va termina pe 1 ianuarie a acestui an. Ei bine se pare ca ambele companii au hotarat sa prelungeasca aceasta promotie pana pe 15 ianuarie in cazul Orange si pana pe 31 ianuarie in cazul celor de la Vodafone. Avand in vedere ca una dintre companii ofera o perioada mai lunga de gratuitate cred ca si Orange va alege sa mearga pe acelasi drum insa mai multe vom afla la jumatatea lunii.

17 COMENTARII

  1. O mizerie.A reusit sa faca cineva trafic gratuit la Metrou?Si-au zapacit oamenii telefoanele in speranta ca stau mok pe net.

  2. Da si eu am avut trafic gratuit la metrou. Dar din cate stiu Vodafone parca a inceput mai tarziu decat Orange campania cu “trafic gratuit la metrou”, deci era normal sa tina mai mult XD

  3. Actually ei copiaza multe din promotiile Orange. L-am intrebat pe COO-ul Orange de ce nu extinde gratuitatea pana dupa 1 ianuarie si unul dintre motivele contra extinderii era faptul ca Vodafone va face la fel. Pana la urma vad ca a avut ganduri mai bune.

  4. Oricum, Orange este cu mult peste Vodafone cand vine vorba de clienti si cum au “grija” de ei. Asta a fost si unu dintre motive pentru care am plecat de la Vodafone.

  5. Am cateva intrebari.
    Este internet prin Wi-FI ?

    Sau trebuie sa fii client orange , vodafone si sa intrii prin 3G cu un anumit pachet de setari ?

  6. Si eu împreuna cu prietena mea am folosit net de la vodafone in aproape toate statiile de metrou si a mers chiar foarte bine. Insa nu am știut ca oferta a fost doar pentru o perioada de timp prestabilita!

  7. @dr_junior1980: Orange din cate stiu nu are Wi-Fi HotSpot-uri decat in centrul vechi din Bucuresti si prin alte cateva locatii si e gratuit pentru toti. Vodafone nu a avansat inca pana la nivelul asta.

  8. @zaone intreb strict la metrou , cum anume am internet gratuit … trafic 3G doar pentru clienti cu un anumit pachet de setari ? sau cum exact

  9. @zaone: ai idee daca are vreo legatura untethered jailbreak-ul cu netul d la vodafone? pana sa imi fac untethered jailbreak pe 5.0.1 imi merge perfect internetul si in metrou gratis si afara….dar dupa ce mi am facut jailbreak nu mai mi se conecteaza prin 3g si i am pus setarile, tot cum erau inainte :-?? pls help