Prima Pagina iOS 5 Pod2G explica de ce solutia de untethered jailbreak pentru iPad 2 si...

Pod2G explica de ce solutia de untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S nu este inca disponibila

   Pentru ca toata lumea intreaba de ce solutia de untethered jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2 nu este inca disponibila, Pod2G s-a hotarat sa clarifice lucrurile. Pe blogul sau el explica faptul ca actuala solutie de untethered jailbreak pentru aceste terminale necesita utilizarea unui cont de dezvoltator pentru a implementa jailbreak-ul. Pentru ca nu toti utilizatorii au un cont de developer, solutia nu poate fi lansata public si acesta este motivul pentru care Dev Team nu a lansat solutia sa pana acum.

The exploit I used to inject the untethering files to the 4S relies on having a developer account, and can’t be released publicly. It’s the same reason why @MuscleNerd has an iPad 2 tethered jailbreak but couldn’t distribute it. So, we need to find a distributable exploit to remount the system partition read/write and to set Corona files at the correct places.

   Desigur ca Pod2G inca lucreaza le metode de a “depasi” acest obstacol si saptamana viitoare ar putea sa lanseze solutia pentru utilizatori. In continuarea explicatiei oferite pe blogul sau, Pod2G sustine ca solutia de untethered jailbreak pentru vechile iDevice-uri a fost dezvoltata mai usor pentru ca exista un bootrom exploit pentru ele. In concluzie, solutia exista dar deocamdata doar un dezvoltator de aplicatii pentru iOS ar putea sa o utilizeze.

 • Skarrian

  Fair enough. Dar ca sa devi iOS developer trebuie neaparat sa ai si mac nu?

 • Nu.

 • Andrei

  Daca am developer account si trimit un mail lui Pod2g nu imi da si mie solutia de jailbreak 🙂 ?

 • consol3

  Poti sa devi iOS developer de pe orice platforma dar daca vrei sa faci ceva cu acel cont de developer(sa dezvolti aplicatii) ai nevoie de mac.

 • cristian

  lasa ca nu murim daca mai asteptam putin….foarte bine ca baietii cu neuronii bine dezvoltati nu se grabesc ca fata mare la maritat!

 • Mariusr22

  Nu poti sa dezvolti nimic fara xcode care se gaseste doar pe platfoma OS X. Nu stiu daca ai avea un hackintosh daca iti poti face cont de developer, sau ai nevoie neaparat de un IMEI sau cod produs de MAC(de orice fel).

 • Andrei

  Se poate cumpara developer account si certificate de la “baietii buni ” de pe net

 • Andrei

  Mac pe pc se poate pune cu “hackintosh” (iboot +iakatos), parca asa se scria. Eu mi-am pus mac pe un flash mi-am luat un dev account de la un tip cu 30 lei si cu iresign pe mac am reusit sa-mi instalez ce am vrut 😉 . Sau sunt imagini in vmware care iti fac un calculator virtual cu mac din windows

 • @Andrei: Contul dev costa 100$, nimeni nu il poate lua mai ieftin deci nu ai ce sa cumper de la “baieti”.

 • icetkk

  @Ovidiu
  Dezactiveaza push-ul de pe fiecare cont in parte si activeaza-l iar. Se mai intampla