Pod2G explica de ce solutia de untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S nu este inca disponibila

   Pentru ca toata lumea intreaba de ce solutia de untethered jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2 nu este inca disponibila, Pod2G s-a hotarat sa clarifice lucrurile. Pe blogul sau el explica faptul ca actuala solutie de untethered jailbreak pentru aceste terminale necesita utilizarea unui cont de dezvoltator pentru a implementa jailbreak-ul. Pentru ca nu toti utilizatorii au un cont de developer, solutia nu poate fi lansata public si acesta este motivul pentru care Dev Team nu a lansat solutia sa pana acum.

The exploit I used to inject the untethering files to the 4S relies on having a developer account, and can’t be released publicly. It’s the same reason why @MuscleNerd has an iPad 2 tethered jailbreak but couldn’t distribute it. So, we need to find a distributable exploit to remount the system partition read/write and to set Corona files at the correct places.

   Desigur ca Pod2G inca lucreaza le metode de a “depasi” acest obstacol si saptamana viitoare ar putea sa lanseze solutia pentru utilizatori. In continuarea explicatiei oferite pe blogul sau, Pod2G sustine ca solutia de untethered jailbreak pentru vechile iDevice-uri a fost dezvoltata mai usor pentru ca exista un bootrom exploit pentru ele. In concluzie, solutia exista dar deocamdata doar un dezvoltator de aplicatii pentru iOS ar putea sa o utilizeze.