SuperSwitcher aduce posibilitatea de a afisa aplicatii favorite in task switcher

   SuperSwitcher este un nou tweak pentru iDevice-urile noastre, lansat zilele trecute in Cydia, care ne permite sa setam o lista aplicatii favorite care este deschisa impreuna cu task switcher-ul din iOS. In imaginea de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza tweak-ul si observati ca in spatiul ramas gol la deschiderea task switcher-ului avem acum un chenar in care pum adauga maxim 9 aplicatii favorite. Totusi posibilitatea de a seta aplicatii favorite nu este singurul lucru pe care il poate face tweak-ul deoarece cu ajutorul sau putem modifica si diverse setari ale iOS: luminozitatea ecranului, nivelul volumului, Wi-Fi, Bluetooth etc.

Don’t you just hate searching for your favorite app icon in between so many springboard pages? wish you could just “bookmark” your favorite apps in your Multitasking Bar… Now you can with SuperSwitcher!! With SuperSwitch you can bookmark your 9 favorite apps in a menu above the Multitasking Bar, The apps can be set through settings. But thats not all you can also change system settings right from the menu above the multitasking bar like toggle bluetooth, toggle wifi, change brightness & volume, respring, reboot, safe mode, tweet, sms, call anyone, lookup google and alot of many other things!!

   Pe langa functionalitatea prezentata mai sus, SuperSwitcher ofera posibilitatea de a scrie un SMS/efectua un apel, de a scrie un tweet sau chiar de a trimite un email, totul folosind shortcut-urile din interfata de mai sus. SuperSwitcher are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS si poate fi utilizat pe iDevice-urile care au macar iOS 4.2 instalat. SuperSwitcher este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 0.99$.