Prima Pagina Apple Toshiba anunta lansarea celei mai subtiri si mai usoare tablete din lume

Toshiba anunta lansarea celei mai subtiri si mai usoare tablete din lume

  La CES 2012 vom vedea extrem de multe lucruri noi si interesante de la marii producatori de dispozitive electronice iar in ultimele zile au inceput sa apara tot felul de anunturi pe internet. Unul interesant vine de la Toshiba care promite sa lanseze cea mai subtire si mai usoara tableta din lume in cadrul CES 2012, deci un produs mai subtire ca iPad 2 dar si mai usor decat altele asemenea. Experienta celor de la Toshiba cu piata tabletelor este destul de scurta si fara prea mult succes, compania lansand cel putin un model de tableta Android.

   De la Toshiba nu ma astept la prea multe insa sper ca Samsung sa aduca pe piata un produs inovator care sa nu fie o copie proasta a unui iPad/iPad 2. Sper sa vad tablete cu design aragator si functii utile, tablete care sa faca intr-adevar concurenta pentru iPad 2.

 • Razvanrazy

  O fi goala pe dinauntru

 • Sorin Vestemean

  scuza-ma ipad 2 e de 1 an de zile … e normal sa mai fi avansat de atunci tehnologia .

  Daca va avea configuratiile peste ipad 2 (procesor , rami , baterie)
  oricum n-as fi interesat , ca OS-ul e varza

 • Ionutz51

  Dak va fi tot cu Android…

 • Popa Vasile

  Eu cred că iPad 3 va doborî toate recordurile în vânzări….eu abia aștept să iasă să mi-l iau… 😉

 • djcata

  ce design asteptati voi de la samsung si altii la tablete ? cum ati vrea sa le faca rotunde ?

 • cox

  de ce nu astepti mare lucru de la toshiba ? tu compari o companie cu o istorie plina de inovatii si inventii si o asezi langa un brand (samsung)care a intrat pe piata furand si copiind din stanga si din drapta cu nerusinare? nu am niciun respect pentru samsung si n-am sa-i cumpar vreun produs ever si doamne ajuta ca am de unde sa aleg.Up Mac 🙂