Video: Free My Apps te ajuta sa obtii gratuit aplicatii din App Store fara a face jailbreak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9XnAn37gEd4[/youtube]

  Inainte de toate va spun ca aceasta nu este o metoda de a pirata aplicatii deci daca pentru asta ati intrat puteti ignora restul articolului. Free My Apps este o platforma prin intermediul careia dezvoltatorii de aplicatii isi promoveaza propriile aplicatii in schimbul unui pret. Utilizatorii descarca aplicatiile listate pe freemyapps.com si in schimbul fiecarei instalari a unei aplicatii obtin un numar de credite. De indata ce atingeti un anumit prag de credit puteti cumpara una sau mai multe aplicatii din App Store.

   Practic Free My Apps influenteaza topurile aplicatiilor gratuite din App Store fortand utilizatorii sa descarce un anumit numar de aplicatii gratuite pentru a obtine credite si a cumpara unele platite fara a scoate efectiv bani din buzunar. Lista de aplicatii platite ce pot fi cumparate cu aceste credite este mare si cu siguranta veti gasi acolo macar o parte dint tot ceea ce va intereseaza. Platforme de acest gen exista de mult pe internet si daca nu stiati pana acum de Free My Apps, acum aveti o metoda simpla de a “cumpara” aplicatii fara a face jailbreak sau a pirata.

117 COMENTARII

  1. Dupa ce castigi acele credite si soliciti aplicatia pe care o vrei , iti va da un cod “redeem “valabil doar pentru USA Store. Am incercat eu .

  2. Încerc să descarc dar imi apare mesajul “You must use an iOS device and the native Safari browser to be able to share your device ID” dupa care chiar nu stiu ce trebuie s fac. Orice ajutor este apreciat! Multumesc anticipat!

  3. Merge si cu cont de Romania , dar dupa ce soliciti aplicatia pe care vrei sa o iei.. iti va da un cod redeem valabil doar pentru USA Store . Am incercat eu acum 2 zile. si am o intrebare ..se poate schimba regiunea din cont? Si daca DA .. se vor sterge aplicatiile pe care le am acum?

  4. am verificat eu….am downloadat gta3 si fruit ninja si merge foarte bine
    @vlad…trebuie sa folosesti siteul de pe iphone, nu de pe calculator

  5. SI daca fac un cont in US Store , mai pot folosi aplicatiile pe care le am acum? Adica mi se vor sterge sau se va reseta telefonul? 🙂

  6. @alexandru
    aplicatiile nu ti se sterg….doar atunci cand apare vreun update la ceva aplicatie trebuie sa ii faci update din appstore romania

  7. Merge perfect pe un cont de USA, in mai putin de 5 minute am reusit sa iau un joc pe gratis.

    Tine’o tot asa, zaone 😉 !

  8. poti face dand click pe o aplicatie free si continui cu pasii , iar la card vei selecta “none” . Tocmai mi-am facut acum cont si imi merg aplicatiile!

  9. @zaone apar app uri acolo in fiecare zi ca le am terminat?
    @Theodor-Andrei Popescu cum ai facut puncte de gta iii ca eu am terminat toate app urile si nu am facut puncte de el

  10. deci ce descarc prima oara?? cele care sunt deja gratis de ex fruti ninja? sau alea pt a face credite. Daca descarc direct fruit ninja ma pune sa instalex cv!!
    ce fac???

  11. Salut, ce se intampla cu o aplicatie la care ai facut redeem dupa ce o dezinstalezi? Se mai poate instala gratis dupa, se considera cumparata?

  12. Mie mi s-au terminat promotiile alea, si nu am apucat sa iau gta3 ca tot am dat jos pe ele si mai imi trebuie 100 credite aprox, cum le fac?

  13. Mie mi s-au terminat promotiile alea, si nu am apucat sa iau gta3 ca tot am dat jos pe ele si mai imi trebuie 100 credite aprox, cum le fac?

    http://m.freemy apps.com/share/url/f6cd75c1
    e linkul meu, ma ajuta careva cu 2 apps?

  14. Oare se salveaza creditele astea pe care le-am obtinut si pe termen lung (pana cand mai apar alte aplicatii de downloadat) sau ar fi bine sa le folosesc acum?

  15. O mare porcarie, am adunat credite si am primit redeem code dar cand l-am pus in itunes imi zice ca a fost folosit deja…

  16. Sorin dai pe free my apps si dai mai jos si o sa te ducă la un moment dat la earn 50 credite apoi îți da linku jos de tot si apesi pe el si ți apasat apoi dai selectati tot si dai copiati si dupaia dai paste !!

  17. Parerea mea.

    Decat sa pierzi atata timp instaland prostiile alea mai bine dai cativa lei si cumperi aplicatia. Din moment ce aveti iPhone presupun ca nu se pune problema de 7 lei.

  18. nu reusesc sa fac nimic…help please…zie ceva de genu ca trebuie asociat cu un cont si ma duce in settings sa instalez ceva…am instalat si dupa ce cred eu ca s-a instalat ma duce inapoi pe pagina lor…dau click sa instalez ceva,dar iar cere sa share-uiesc un cont de device…am tot facut asta de cateva ori,nimic,respring,tot nimic…help cine stie o solutie,va rog…itouch 4 ios 5.0.1 jb

  19. mai demult ne spuneai de ceva site care ofera aplicatii gratuite…dar nu mai stiu cum se numeste….si care nu era valabil in romania ci doar in sua….nu stii cum se numeste?

  20. Dacă m-ai știți site-uri asemănătoare, postați aici 🙂 (e ok ăsta doar că am consumat deja creditul și nu știu cât de repede vor apărea alte aplicații)

  21. am dat sa iau si eu un joc si mi-a spus ca codul nu poate fi folosit decat pentru teritoriul US desi creditul mi l-a luat, cum sa fac?

  22. A cumparat cineva o aplicatie din cele pe care nu scrie Ipad only pe Ipad (gen imovie care este universal si pt iphone si ipad)? Daca da, imi poate spune si mie daca imobie spre exemplu e varianta pt iphone sau ipad, sau nu conteaza? multumesc

  23. Oricum ceva nu este in regula cu treaba asta… am facut puncte..totul bine si frumos… si am luat prima aplicatie gift… ca sa imi zica ca codul de redem a fost deja folosit… dupa ce am luat a doua aplicatie gift acelasi lucru.. deci nu stiu daca are rost sa mai incerc 🙁 sunt dezamagit.. dupa ce am pierdut 1 ora cu treaba asta…

    Pt. Marius… Ttrebuie sa ai cont in itunes store us ca sa poti revendica codul… daca nu ai poti sa iti faci free… daca nu vrei sa iti faci… poti da codul la cineva care are 🙂

  24. Mie imi da eroare cand vreau sa iau aplicatii free. Imi spune this request has timed out. Am reusit sa descarc zombie lane, am primit 150p, dar restul nu mai merg descarcate.

  25. Am verificat eu cu cont de US store care nici macar n-are datele unui card bagate si mi-am luat GarageBand si Fruit Ninja fara probleme.
    E in regula, dar nu poti lua codul fara sa dai redeem, pentru ca se deschide iTunes-ul de pe iDevice si da singur redeem astfel incat incepe aplicatia sa se descarce imediat.

  26. Inseamna ca aplicatia pe care vrei sa o descarci nu se afla in AppStore Romania si trebuie sa te loghezi pe un cont de US.

  27. acum cateva ore am facut un comment dar vad ca dupa 1 ora cineva la sters…pacat credeam ca este un forum cu o libera opinie…ce parere ai @ZAONE ?????

  28. @MarioXXL: Despre ce era comentariul? Sute imi intra in spam zilnic, e posibil sa il fi sters automat din greseala, asta daca era ok si nu se vorbea despre piratare sau nu injurai pe careva.

  29. defapt zice ca safari nu poate accesa aceasta pagina…deci cand sa primesc codul de reedem, nu merge…de ce? ( am 4s )

  30. cica la unu ” am dat click pe toate linkurile” …. pai nu ajuti cu nimic, trebuie sa iti faci cont de pe un link

    on topic
    merge super
    Mi-am luat GTA 3, Doodle Jump si Terra Noctis…. vreau sa le iau pe toate mai putin angry birdurile si imovie

  31. @Zaone poti sa ma ajuti si pe mine! am 4s, cont pe USA, si dupa ce reusesc sa strang peste 390 de credite, si dau sa primesc reedem codu ala, imi zice ca safari nu poate sa deschida pagina aia!!

    am si dat delete cookies&data la safari, si am intrat de pe apple ID nou, si tot nu merge ,…daca sti ce pot sa fac, ms! 😀

  32. Baieti, am mai gasit o modalitate sa luam aplicatii : cautati in apple store “junowallet” si bagati codul AX94217 – pentru 0.50 $ . Faza este ca dupa ce descarci aplicatii iti da bani …pana cand strangi 10 dolari sa iti dea un cod redeem la un iTunes Gift Card de 10 dolari.

  33. Am dat un reset la telefon, am facut restore dar din pacate aplicatiile luate in acest mod mi-au disparut. Am incercat sa le descarc iar de pe contul de US dar spune ca , codul este folosit, deci nu sunt considerate cumparate. Aveti vreo solutie ????

  34. Hei. Cand vreu sa instalez profilul , ma redictioneaza inapoi in safari , fara sa imi instaleze profilul . Deci practic nu pot instala profilul . De ce ? Am un iPad Mini .