VoiceChange iti schimba vocea si ID-ul de apelare

   VoiceChange este un tweak disponibil in Cydia de mai bine de un an de zile si cu ajutorul sau putem face doua lucruri extrem de interesante. VoiceChange permite utilizatorilor sa isi schimbe in timp real vocea in cursul efectuarii unui apel telefonic si vorbim desigur despre aplicarea unor efecte disponibile deja in aplicatie. Pe langa schimbarea vocii, Voice Change permite utilizatorilor sa isi schimbe si numarul de telefon care este afisat in timpul apelarii astfel ca persoana pe care o sunati nu va sti de unde este sunata.

Change the pitch of your voice in real time. So the person you’re calling hears your voice distorted. You could also change your CallerID so the person you’re calling sees on his Caller ID display the number you chose. Works in the following countries: Australia, Brazil, Canada, China, France, Germany, Hungary, India, Netherlands, Portugal, Romania, Russia, Saudi Arabia, Spain, Thailand, UAE, UK, Belgium, Finland, Ireland, Italy, Jordan, Korea, Libya, Luxembourg, Norway, Qatar, South Africa, Switzerland, Sweden.

   Totul functioneaza cu ajutorul unui server din strainatate la care voi sunati prin intermediul aplicatiei deci veti plati minutele vorbite la tarif international. VoiceChange este disponibila in Cydia in repo-ul BigBoss si este compatibila cu iOS 5.