Parrot AR Drone 2.0 va fi prezentat la CES 2012

   AR Drone este un quadricopter foarte interesant ce poate fi controlat cu ajutorul unui iDevice. Dispozitivul a fost lansat pe piata anul trecut de catre compania Paroot si anul acesta la CES 2012 s-ar putea sa vedem cea de-a doua versiune a produsului. Cei de la Engadget au trecut pe langa standul celor de la Parrot la CES 2012 si dupa cum puteti vedea compania promvoeaza versiunea 2.0 a celebrului aparat. Deocamdata nu se stie daca e vorba de un software update sau despre un produs complet nou insa teoretic ar trebui sa avem parte de un dispozitiv cu functii noi si poate un hardware mai bun.

   M-am jucat cu Parrot AR Drone acum un an de zile cand Orange a adus jucaria oficial in Romania si sincer sa fiu abia astept sa testez si o versiune imbunatatia a sa.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 08.01.2012
Articolul următorVideo: Siri si cateva parodii interesante
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.