Video: Acer prezinta Aconia Tab A700, prima sa tableta quad-core cu ecran 1080p, \”imprumuta\” modul de prezentare a iCloud

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7iO7bgZ7lrA[/youtube]

   Aseara la CES 2012 Acer a prezentat prima sa tableta quad-core denumita Aconia Tab A700. Vorbim despre o tableta ce are un ecran de 10.1 inch cu o rezolutie 1080p si un quad-core Nvidia Tegra 3 identic, cu cel implementat deja in tableta Asus Transformer Prime. Aconoa Tab A700 are o baterie de 9800 mAh, mai mare decat cea implementata de Apple in iPad 2, o camera de 5 megapixeli si Dolby Digital Audio speakers. Elementul cu adevarat important al acestei tablete este ecranul cu rezolutie 1080p(1920×1080) implementat in ea deoarece ne da o speranta cu privire la posibila implementare a unui Retina Display in iPad 3.

   Pe langa Aconia Tab A700 Acer a prezentat aseara si AcerCloud, un sistem de cloud computing special conceput pentru laptop/smartphone-urile si tabletele companiei. Din pacate cei de la Acer au preluat de la Apple modul de prezentare a unui astfel de sistem, schimband doar unele elemente de design si redenumind PhotoStream in PicStream. Acer face de ceva vreme ultrabook-uri care seamana destul de bine cu MacBook Air-urile celor de la Apple deci o “imprumutare” a stilului de a prezenta produse era urmatorul pas logic in evolutia companiei.