Video: Shadowgun: Deadzone – un nou third person shooter lansat de producatorii Shadowgun

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rps486OuySg[/youtube]

   Shadogun este disponibil de cateva luni de zile in App Store si a atras atentia multor utilizatori iar producatorii de la Madfinger Games doresc sa mearga mai departe lansand o noua versiune a sa.. Shadowgun: Deadzone se va numi noua aplicatie si in clipul video de mai sus avem o scurta prezentare facuta de Madfinger Games. Practic noua versiune va aduce un modul multiplayer pentru utilizator si prin intermediul sau maxim 8 persoane vor putea juca unele contra altele folosind fie un server local fie serverele online ale companiei Madfinger.

The first details about SHADOWGUN: DEADZONE, the new multiplayer game following the SHADOWGUN series, which just made its world debut at CES 2012 with NVIDIA. SHADOWGUN: DEADZONE will allow gamers to experience intense tactical multiplayer combat with up to eight players online. Along with the original SHADOWGUN, the new SHADOWGUN: DEADZONE uses stunning graphics and realistic 3D environment and characters, making the action incredibly lifelike.

  Noua versiune a jocului va veni cu 8 caractere diferite si cu cateva harti in care se va desfasura actiunea insa mai important este ca titlul va fi compatibil si cu unele gamepad-uri disponibile pe piata deci veti avea ocazia de a va pune prietenii la incercare. Shadogun: Deadzone va fi disponibil initial pe platforma Android in prima parte a acestui an apoi va fi lansat si in App Store.