Video: Mac Mini implineste 7 ani de zile, eu il utilizez cu placere!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GJpZGeihy0s[/youtube]

   Acum 7 ani de zile Steve Jobs urca pe scena unei conferinte Apple din cadrul MacWorld pentru a prezenta lumii intregi noul Mac Mini, cel mai mic Mac construit de catre compania Apple. Mac Mini este in esenta echipat cu componente pe care le gasesti in orice laptop insa este mai mic decat un laptop normal si poate fi conectat, asa cum spune si Steve Jobs in clip, la orice monitor, tastatura sau mouse. Mac Mini este o solutie foarte simpla si eleganta pentru a avea un PC in casa, este linistit, mic si aproape la fel de performant precum un iMac. Versiunea Mac Mini disponibila acum este mult mai subtire decat cea din clip si asta pentru ca ii lipseste unitatea optica.

   Am un Mac Mini, a fost cea mai simpla si ieftina solutie de a cumpara un Mac si deocamdata nu regret achizitia facuta. Daca va doriti un Mac dar nu aveti mii sau zeci de mii de lei pentru a cumpara un MacBook Air cu ecran de tableta iPad sau un MacBook Pro/iMac atunci ar trebui sa va ganditi la un Mac Mini.

8 COMENTARII

  1. la cat de scumpe vor fi “smart tv”-urile…prefer sa-mi cumpar un macmini mid 2010+un led de 32″ (@4000lei) si fac pariu ca *bat toate smart tv-urile ce se vor lansa in acest an (dar ma indoiesc ca vor aparea anul asta)

    *doar daca vom avea Siri pe MAC OS…

  2. Si eu folosesc un Mac Mini 2011 AMD si e cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultima vreme. Am facut recent un upgrade la memorie la 8 GB si de atunci zboara. Multi ani m-am gandit sa cumpar un Macbook Air, totusi sunt multumit cu Mac-ul XWAR. Singura “problema” este hard disk-ul Toshiba, care este destul de lent. Poate fac un upgrade la un SSD candva.

  3. Mi se pare cam urata comparatia ta de ecran de iPad cu ecran de MacBook Air, so…
    Ai atins vreo data un MacBook Air de 13,3 inch? Vrei sa iti zic eu cat de subtire e?