Apple interesata sa lanseze Aperture pentru iOS

   Foarte multe zvonuri legate de posibila lansare a unei aplicatii Aperture pentru iOS au fost publicate in trecut dar acum avem informatii direct de la Apple. Compania a publicat pe site-ul sau o oferta de munca in care specifica faptul ca echipa care dezvolta software-ul Aperture este interesata sa angajeze oameni capabili sa dezvolte aplicatii pentru iOS. Daca pana acum mai existau dubii in legatura cu dezvoltarea unei aplicatii Aperture pentru iOS, aceasta oferta de munca ar trebui sa le faca uitate pentru ca Apple este interesata sa aduca software-ul sau si pe iDevice-uri.

Apple’s Aperture engineering team is looking for an enthusiastic Cocoa engineer to contribute to the development of advanced photo management and editing capabilities for our high-end photo management solution. This is an ideal role for someone who enjoys the challenge of presenting advanced user interactions and complex workflows in an easy-to use interface.

Key Requirements:

  • Experience in programming for iOS
  • Experience with Agile development
  • Degree in HCI
  • BS in Computer Science and 7+ years of experience or equivalent

   Chiar daca o versiune pentru iOS a aplicatiei Aperture nu va fi lansata, Apple va dezvolta macar un prototip al ei si il va testa. In general Apple testeaza tot felul de aplicatii pentru iDevice-uri insa putine ajung sa fie efectiv lansate.