Faceti downgrade/upgrade la iOS 5.0.1 inaintea lansarii solutiei de untethered jailbreak, NU faceti update la iOS 5.0.2 cand va fi disponibil!

   Daca ati citit iDevice.ro in ultimele zile ati aflat ca solutia de untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S este aproape de lansare, Pod2G anuntand ca echipa a intrat “pe ultima suta de metri” in ceea ce priveste procesul de dezvoltare. Noua solutie de jailbreak va functiona doar cu iOS 5.0.1, compatibilitatea cu iOS 5.0 fiind deocamdata departe de a fi discutabila. Daca nu aveti inca iOS 5.0.1 instalat pe terminalul vostru ar fi bine sa faceti update deoarece in caz contrar nu veti putea face untethered jailbreak cand solutia va fi lansata.

   Daca aveti iOS 5.1 beta instalat pe terminalul vostru puteti face downgrade fara probleme la iOS 5.0.1 cat Apple inca salveaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Pentru a face downgrade trebuie doar sa deschideti iTunes, sa conectati iDevice-ul la calculator si sa apasati butonul restore. Daca procesul nu functioneaza puteti introduce terminalul in DFU Mode inainte de a incepe. Daca Apple va lansa iOS 5.0.2 NU veti mai putea face downgrade la iOS 5.0.1 decat in cateva ore dupa lansarea noii versiuni a sistemului de operare.

    Daca Apple va lansa iOS 5.0.2 NU faceti update pentru ca s-ar putea sa faceti update de baseband si s-ar putea sa pierdeti posibilitatea de a face unlock.