Video: Siri folosit pentru a controla o intreaga casa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8wQIbZuUHMg[/youtube]

   De cand a fost introdus Siri in iPhone 4S au aparut diverse concepte menite sa ofere utilizatorilor idei prin care asistentul personal poate fi utilizat pentru a usura interactiunea cu diverse produse electronice. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care Siri poate fi utilizat pentru a controla un sistem Creston care in esenta controleaza foarte multe sisteme electronice dintr-o casa. Luminile, televizorul, sistemul de incalzire plus multe altele sunt controlate printr-un sistem centralizat produs si instalat de compania Creston insa Siri prin iPhone 4S poate controla acel sistem centralizat al celor de la Creston.

Quick demo of Apple’s Siri communicating with a Crestron Control System. Carnes Audio Visual’s Theater consists of a Crestron AMS-AIP, Infinet Light Dimmer, Thermostat and TPS-6x. Additional Server required for Siri integration. Own a Crestron System? Contact us if you would like to add this capability to your home , check our website atCarnesAudioVisual.com.

   Nu stiu cati vor utiliza efectiv Siri pentru a controla o casa in modul acesta insa ideea in sine atrage cu siguranta foarte mult interes din partea oamenilor si in viitor vom vedea tot mai multe sisteme precum cel de la Creston dar controlabile prin comenzi vocale.