Sherif Hashim inca lucreaza la o solutie de unlock pentru iPhone 4

   MuscleNerd nu a mai publicat de ceva vreme informatii noi in legatura cu vreo solutie de unlock pentru iDevice-urile noastre insa sherif hashim a facut-o ieri. Pentru cei dintre voi care nu stiu, sherif hashim este omul multumita caruia a existat o solutie de unlock pentru baseband-ul din iOS 4 insa de atunci lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, Dev Team nereusind sa mai gaseasca vreun exploit pentru baseband-ul din iPhone 4. Ei bine sherif hashim pare sa aiba unul in lucru, el este pentru baseband-urile 02.10.x – 04.11.x deci ar trebui sa poata decoda orice baseband al iPhone 4.

It would be greatly appreciated NOT to post regarding iOS related issues/unlock/…etc , and for those whom are still concerned YES i am still working on the VERY TIGHT bbfw 2.10-4.11 (i m taking that personal) after my -October 2010 found- vulnerabilities failed to achieve a payload injection vector despite the huge continuos trials and work done by the legendary @MuscleNerd.

   Deocamdata el sustine ca solutia de unlock se afla in lucru si nu stie daca o va putea termina vreodata deci nu ramane decat sa asteptam in continuare desi multa lume nu mai crede in sherif hashim sau Dev Team. Nimeni nu stie cand sau daca vreo solutie de unlock pentru iPhone 4 va fi disponibila, despre iPhone 4S nici nu mai vorbim pentru ca lucrurile sunt mult mai complicate in cazul acestui nou terminal.