Prima Pagina aplicatii WhatsAppMessenger retras din App Store

WhatsAppMessenger retras din App Store

  In cursul serii trecute dezvoltatorii aplicatiei WhatsAppMessenger au luat decizia de a retrage aplicatia din App Store-ul celor de la Apple desi ea se afla in topurile celor mai cumparate aplicatii de cateva luni bune. Compania nu a explicat motivul pentru care aplicatia sa nu mai este disponibila in App Store insa a anuntat ca o noua versiune a fost deja trimisa la Apple pentru publicare si ea ar trebui sa fie lansata in zilele urmatoare. WhatsAppMessenger este cea mai populara aplicatie de text messaging din App Store ROmania si probabil situatia este similara in alte App Store-uri de pe glob.

We apologize that we are temporarily unavailable on iTunes. We have submitted a new version of WhatsApp Messenger to Apple and are awaiting publication to iTunes. Please contact Apple for further information.

 • Andrei

  Chiar este foarte utilizata,si in Germania este nr 1

 • m`am speriat..am crezut ca nu se mai poate folosi ….

  cea mai utilizata aplicatie de mine

  abia astept noua versiune

 • MiRel

  Poate ca sa aibe si in ios aceleasi facilitati care deja sunt pe android. In android market aplicatia este inca prezenta. Si ca fapt divers: aplicatia similara a lui samsung, chaton, nu mi-a functionat ca lumea nici pe iphone nici pe android. Un prieten spunea ca nici fetei lui, cu galaxy, nu i-a functionat bine.

 • Toma

  O alternativa este si Viber. 😀 Poti face si apeluri si sa si trimiti mesaje.

 • danmihaisturz

  Doar ca Viber nu are optiune mute-scoate un sunet no matter what…

 • Cosmin Razvan

  whatsapp are marele avantaj ca merge pe toate smartphoneurile … si poti tmite poze, filmulet, contacte …. viber merge doar pe android si iOS si poti trimite doar poze, dar sa faci si apeluri voIP … din perspectiva mesageriei, whatsapp e clar in avantaj …

 • Radu

  Si ce credeti?!..dupa restore nici nu mai merge instalata inapoi!!

 • Sebi

  Probabil va fi alta aplicatie, care trebuie cumpărată din nou, nu cred ca va fi oferită ca si free update.