UPDATE: Partenerii Apple incep sa produca tableta iPad 3 cu Retina Display, procesor quad-core si chip LTE!

   In aceasta seara publicatia Bloomberg a anuntat pe contul de pe reteaua de socializare Twitter ca partenerii Apple au inceput sa produca tableta iPad 3 in propriile fabrici. Informatiile vin desigur de la surse ale celor de la Bloomberg deci nu pot fi confirmate/infirmate de catre Apple dar in zilele urmatoare ar putea fi coroborate de catre alte publicatii. Se zvonea inca de la inceputul saptamanii ca partenerii Apple ar fi inceput procesul de productie al iPad 3 insa iata ca abia acum s-a dat startul.

   Avand in vedere ca totul a inceput acum, o lansare in luna martie este mai mult decat probabila. Interesant este ca tot Bloomberg sustine ca are confirmari de la trei surse diferite ca iPad 3 va avea Retina Display si conectivitate LTE, acum ramane de vazut daca informatiile se vor dovedi a fi adevarate. Cei de la Bloomberg au avut in trecut informatii valide in legatura cu noile produse ale Apple si sper ca acestea sa fie cat se poate de reale.

UPDATE: Cei de la Bloomberg sustin ca tableta iPad 3 va veni echipata cu un procesor quad-core, lucru credibil avand in vedere ca vorbim despre implementarea Retina Display! Daca toate cele 3 surse ale Bloomberg au informatii veridice atunci iPad 3 se anunta a fi un produs cu adevarat interesant.

The company’s manufacturing partners in Asia started ramping up production of the iPad 3 this month and plan to reach full volumes by February, said one of the people, who asked not to be named because the details aren’t public. The tablet will use a quad-core chip, an enhancement that lets users jump more quickly between applications, two of the people said.