iFIie te ajuta sa modifici setarile din Springboard

8

   iFIle este un utilitar foarte puternic deoarece cu ajutorul sau putem administra fisierele de sistem ale oricarui iDevice fara prea mult efort. Folosind iFile putem modifica orice fisier din iOS-ul instalat in iDevice-urile noastre si Springboard-ul este poate cel mai important dintre ele pentru cei care doresc sa isi personalizeze modul in care arata ecranul principal al propriului iDevice. Prin Springboard pot fi modificare setarile care tin de bara de stare in care avem afisat numele operatorului, ora, textul sliderului pentru deblocare etc, insa tot prin Springboard putem modifica erorile afisate de terminal, numele folderelor plus multe altele.

Pentru a modifica Springboard-ul direct de pe iDevice-ul vostru trebuie sa descarcati iFile din Cydia, aplicatia venind cu o perioada de proba. Dupa ce ati descarcat aplicatia deschideti-o si navigati catre root/System/Library/CoreServices/Springboard.app. Aici aveti listate toate limbile disponibile pentru iDevice-ul vostri. Daca folositi limba engleza cu el atunci alegeti fisierul english.lproj dar daca folositi limba romana cautati fisierul pentru limba romana. Dupa ce ati intrat in fisierul respectiv, selectati fisierul Springboard.strings si alegeti Text Viewer.

   Dupa ce ati deschis interfata Text Viewer alegeti butonul Edit si de acolo puteti modifica orice doriti. Atentie mare deoarece o modificare gresita va poate aduce in situatia de a fi nevoiti sa faceti restore iDevice-ului vostru! Dupa ce ati facut modificarile dorite apasati butonul Done, salvati si faceti un respring pentru a implementa modificarile.