Prima Pagina Android Posesorii de iDevice-uri sunt in general mai optimisti decat alti posesori de...

Posesorii de iDevice-uri sunt in general mai optimisti decat alti posesori de terminale mobile

  Conform unui nou studiu facut la CES 2012 de o companie specializata pe revanzarea telefoanelor mobile uzate, posesorii de iDevice-uri sunt cei mai optimisti utilizatori de terminale mobile. Studiul a relevat faptul ca 52% dintre posesorii de terminale iPhone si 58% dintre posesorii de terminale iPad sunt in general optimisti in viata iar 29% dintre posesorii de terminale iPhone si 60% dintre posesorii de tablete iPad au intotdeauna ganduri bune in vremuri nesigure. Trecand la Android OS, 28% dintre posesorii de smartphone-uri si 36% dintre posesorii de tablete privesc intotdeauna partea plina a paharului iar 31% dintr posesorii de smartphone-uri si 55% dintre posesorii de tablete se asteapta sa treaca prin mai multe lucruri bune decat rele in viata.

According to Gazelle’s poll, 52% of iPhone users and 58% of iPad users are always optimistic about their future while 28% of Android smartphone users and 36% of Android tablet users share the same outlook. 29% of iPhone users and 60% of iPad users expect the best in uncertain times and 31% of Android smartphone users and 55% of Android tablet users expect good things to happen more often than bad. 25% of iPhone users and 26% of iPad users don’t get upset very easily, and neither do 18% of Android smartphone users or 27% of Android tablet users.

  In cazul posesorilor de terminale BlackBerry lucrurile sunt complet diferite, acestia fiind mult mai pesimisti, majoritatea asteptandu-se doar la lucruri rele in viata. Studiul a fost facut desigur luand in calcul optiunile tehnologice ale fiecaruia impreuna cu modul in care privesc viata si rezultatele vi le-am prezentat mai sus.

 • Alecz

  da sunt optimist 🙂 de 3 luni astept sa imi fac odata unlock la iphone dar sunt foarte ghinionist se pare

 • Popa Vasile

  probabil pentru că majoritatea celor ce dețin un iDevice nu stau într-un salariu de 150-200 euro, și mai au o speranță pentru ziua de mâine…atâta timp cât le e bine! 😉

 • Tudor

  Da, cei care isi permit lucruri scumpe au si linistea sufleteasca si siguranta zilei de maine ambele intarite de existenta unui venit promitator.

 • 4motion

  Popa hai ca ai zis-o…..Numai miliardarii au iphone,zici ca e vertu batut in diamante….Club exclusivist nu gluma.
  Eu cunosc o gramada de persoane care au iphone si nu au nici un loc de munca,sau venit,le-au primit cadou,sau au strans bani si si-au luat.
  Dar faza e alta,asa sunt ei optimisti,vine iphone 5,rupe tot,vine ipad 3 cu retina,vine unlock,vine vine vine,dar se pare ca nu mai vine…..

 • filipine

  Nu au nici o treaba banii cu optimismul.
  Eu sic ça in cazul clientului tipic apple mai degraba se aplica zicala “fericiti cei…” :))

 • Sir Vladio

  ba da de unde le scot astia frate….

  daa, posesori de iDeviceuri se scarpina mai mult in fund decat alti posesori de terminale mobile :D??

 • ss33

  pai dupa ce schimbi 4 ipaduri pt back light bleeding (cazul meu) trebuie sa fii optimist si sa speri ca o sa te obisnuiesti cu problema si ca nu te va enerva atat de tare :))

 • 4motion

  exact ss33,foarte tare raspunsul tau:))