Prima Pagina Apple Apple intenteaza doua noi procese companiei Samsung

Apple intenteaza doua noi procese companiei Samsung

   Desi Apple si Samsung colaboreaza in mai multe sectoare de activitate, cele doua companii au inceput din nou disputele legale, Apple introducand doua noi procese impotriva companiei asiatice la o instanta din Germania. In procesele intentate de catre Apple compania cere interezicerea comercializarii a nu mai putin de 10 smartphone-uri din seria Galaxy si 5 tablete(inclusiv versiunile 10.1N si 7.0N) din aceeasi serie de produse. Apple sustine ca aceste terminale mobile incalca brevete de inventie ale sale si spera ca instanta din Germania sa blocheze din nou comercializarea acestora, asa cum a facut in luna septembrie cand Galaxy Tab 10.1 si 7.0 au scoase din vanzare.

Apple Inc. filed another suit in Germany, seeking to ban sales of Samsung Electronics Co.’s smartphone models, including the Galaxy S Plus and the S II. The suit targeting 10 smartphones was filed in the Dusseldorf Regional Court and is based on Apple design rights Apple in Europe, court spokesman Peter Schuetz said via phone today. Apple also started a separate suit against five Samsung tablet computer models related to a September ruling banning the Galaxy 10.1., he said.

   Sa nu credeti ca Samsung sta degeaba deoarece la o instanta din California cei de la Samsung au depus o cerere in care stipuleaza ca doresc sa vada contractele incheiate intre Apple si compania Qualcomm. Apple a fost acuzata de incalcarea unor brevete de inventie ale Samsung si s-a aparat spunand ca este protejata de contracte incheiate cu Qualcomm ale carui componente le foloseste. Acum cei de la Samsung doresc sa verifice aceste contracte sa vada ce anume a licentiat Apple de la Qualcomm si daca licentele pot proteja compania in cazul unui proces. Daca Samsung va reusi sa obtina ceea ce doreste din aceste contracte, atunci procesele din cateva tari europene vor fi completate cu informatiile din ele si acolo compania asiatica ar putea avea castig de cauza.

We need all agreements pursuant to which Qualcomm supplies or supplied ‘Qualcomm MDM6610’ chipsets to any person of entity and all documents that evidence, reflect or refer to the use by Apple of Qualcomm chipsets in iPhones or iPads… One of Apple’s primary defenses is that it is entitled to use the chipsets at issue… Samsung seeks to streamline discovery in the litigation with Apple by requesting these highly-relevant documents only once, rather than issuing duplicative requests in each of the foreign litigations

   Cum si cand se vor termina procesele nimeni nu stie, cert este ca 2012 va fi plin de ele.

 • Mihai_rt

  Apple incepe sa se simta din ce in ce mai amenintata de produsele samsung si incearca sa opreasca comercializarea lor

 • Tigris Regalis

  @Mihai_rt: Nu se simte amenințată de produsele Samsung, ci de furturile intelectuale ale Samsung. Dacă tu ai vedea cum seară de seară vin hoții și-ți fură câte ceva din magazie, ai sta cu mâinile în sân ca să demonstrezi că nu te simți amenințat de ei, sau i-au reclama autorităților? Dacă Samsung copiază în nesimțire produsele Apple, ce ai vrea să facă Apple, să stea cu mâinile în sân ca să arate că nu-i pasă, sau să sesizeze autoritățile?

 • real

  @tigris,in afara de estetica nu vad alte “furturi”
  e chestie de imagine asta e clar,fac afaceri impreuna si de ochii lumi se tot ataca si vanzarile cresc

 • Anonim

  Bai deci eu imi bag ceva in samsung. Pe iphone 2g, 3g, 3gs, s-au pus procesoare samsung cortex, samsung facand bani frumosi de Seama lui apple dar cu acei bani samsung a inceput sa faca copii ale iphonurilor, semnand contracte cu google android pentru a implementa sisteme de operare asemanatoare cu ios-ul. Android nu este decat un alt sistem de operare mobil bazat pe unix. La lanasarea ios 5 samsung a dat in judecata apple pentru copierea nottification center. Defapt notification center a fost introdus pe android imediat dupa prezentarea ios 5 in martie-mai 2011. Deci samsung este o companie coreeana de prost gust copiatoare! Huooo Samsung !!! Uraaa Apple !!!

 • Pingback: Samsung pierde un nou proces impotriva companiei Apple()