Prima Pagina Apple ”Armate” de bisnitari aduse cu autobuzele la lansarea iPhone 4S din China

\”Armate\” de bisnitari aduse cu autobuzele la lansarea iPhone 4S din China

   V-am spus deja ca saptamana trecuta Apple a fost obligata sa amane lansarea iPhone 4S in China in urma unor violente care au avut loc intre bisnitarii adunati in fata magazinelor sale din Shanghai si Beijing. Sute de oameni asteptau in fata magazinelor lansarea noului terminal insa majoritatea acestora erau oameni ai bisnitarilor special adusi pentru aceasta lansare. Poza aceasta a fost facuta in fata magazinului Apple din Shanghai unde nu mai putin de 500 de persoane cu sepci portocalii au fost aduse de un grup de bisnitari care intentionau sa cumpere peste 1000 de terminale iPhone in acea seara. Peste 11 autobuze au ajuns in fata magazinului Apple cu “armata” de oameni angajata de bisnitari si cred ca asta spune multe despre banii care se fac din vanzarea acestui terminal in China.

   Din pacate acelasi lucru s-a intamplat si in fata altor magazine Apple unde autobuze aduceau sute de oameni adunati de bisnitari de prin imprejurimile oraselor in care se gasesc magazinele companiei Apple. Acum situatia s-a linistit insa cand Apple va incerca sa lanseze din nou dispozitivul va avea din nou de infruntat aceeasi organizare si aceleasi sute de persoane trimise pentru a cumpara terminale iPhone bisnitarilor care le vand la suprapret in magazinele din China.

 • dan3zu

  nu inteleg ce bisnita fac ei..cu cat poate sa il cumpere si cu cat il vinde? ce castig au, de se merita sa cumpere atat de multe bucati……

 • Orice cistig se numeste cistig, iar daca au fost adusi inseamna ca cineva ia o mare parte din el, iar cei de acolo, iau o parte mai mica, impartita la mai multi. In Romania este bussiness nu bisnita.
  zaone tu nu mai stai in Romania?

 • Si daca traiesc in Romania asta inseamna ca trebuie sa denumesc bisnita ca business?

 • Locohaust

  Glumeam normal ca nu, nu tu erai cel sanctionat.

 • Tigris Regalis

  @dan3zu: Simplu, dacă vin cu mulți oameni de paie din suburbiile sărace, care îi ajută să epuizeze stocurile de iPhone din magazinele Apple, bișnițarii pot ulterior să ceară oricât, pentru că oricine va dori iPhone, nu-și va putea lua decât de la ei, stocurile Apple fiind epuizate.

 • Pingback: Video: Bisnitarii chinezi vand iPhone 4S in fata magazinelor Apple()

 • Pingback: Apple ofera adaptoare Micro USB gratuite chinezilor care cumpara terminale iPhone 4S()