iPad 2 ar putea fi disponibila in magazine impreuna cu iPad 3

iPad 2 concept image

   Anul acesta cei de la Apple au schimbat putin strategia de marketing pe care multi o vendeau de neschimbat si iPhone 3Gs a fost mentinut in magazine impreuna cu iPhone 4 si iPhone 4S. Avand in vedere aceasta schimbare facuta de Apple, se speculeaza ca si tableta iPad 2 ar putea fi tinuta in magazine impreuna cu tableta iPad 3. Totul a pornit de la niste zvonuri care indicau faptul ca Apple ar fi decis sa comande cateva milioane de ecrane ale tabletei iPad 2 pentru Q1 si Q2 2012 iar unii sustin ca motivul din spatele acestei comenzi ar fi mentinerea tabletei iPad 2 in magazine impreuna cu iPad 3.

In the meantime, Apple has downwardly adjusted shipments of iPad 2 panels from the peak of 16.0 million panels in the third quarter to 10.0 million units in the fourth quarter of 2011 and further to 7.0-8.0 million units in the first quarter of 2012, the sources indicated. Thus, the shipment volume of panels for use in the new version of iPad will surpass that of iPad 2 panels in the second quarter of 2012, the sources noted.

  Avand in vedere actuala oferta de tablete disponibila pe piata, pentru Apple o tableta iPad 2 cu pret de pornire de vreo 300$ ar reprezenta o adevarata “mina de aur” care va convinge extrem de multi clienti sa uite de Kindle Fire sau alte tablete asemanatoare. Problema este ca iPad 2 este disponibila in 9 modele diferite deci eu cred ca este foarte probabil ca Apple sa ofere doar o versiune de 16 GB a tabletei la un pret mult redus pentru a isi pastra suprematia pe piata. Mentinerea unui iPhone in plus in magazine reprezinta o decizie mult mai simpla decat mentinerea unui model al tabletei iPad si conferinta de prezentare a iPad 3 se anunta a fi extrem de interesanta.