Tablete iPad 2 din argila vandute intr-un magazin din Canada

  In fiecare an zeci de persoane sunt inselate cumparand tablete iPad 2 in mijlocul strazii sau prin diverse parcari ale unor supermarket-uri. Daca anul trecut hotii vindeau bucati de lemn “deghizate” ca si tablete iPad, acum hotii au trecut la confectionarea asa-ziselor produse direct din argila. Problema este ca anul acesta tabletele nu sunt vandute de hoti ci de un magazin din Vancouver, Canada, care s-a trezit ca are pe stoc cu 10 cutii in care avea bucati de argila in loc de tablete iPad 2. Se pare ca anumite persoane au venit in magazin, au cumparat tabletele, le-au furat, au pus in locul lor argila pe care o vedeti mai sus, au resigilat cutiile si le-au adus inapoi la magazin cerand banii inapoi din varii motive.

Mark Sandhu thought he had bought a $620 iPad 2 for his wife, Sundeep, for Christmas. Instead they both got an unpleasant surprise when she unwrapped the present.

“I look at him and I’m kind of in shock, ‘Like what — is this a joke?” Sundeep Randhawa recalled

   Vazand ca tabletele vin inapoi sigilate, angajatii au crezut ca acele cutii nu au fost desfacute si nu le-au verificat pentru a vedea ce se afla in ele. Fara verificare tabletele au fost vandute unor clienti care le-au cumparat ca si cadouri de Craciun si au realizat ca de fapt au cumparat o bucata de argila in valoare de minim 500$. Desigur ca pagubitii si-au primit banii inapoi insa magazinul a ramas cu 10 tablete iPad cumparate si si platite in propriul cont. Cu aceasta ocazie va recomand sa fiti vigilenti si de fiecare data cand achizitionati un produs desfaceti ambalajul si asigurati-va ca el functioneaza.

3 COMENTARII

  1. treaba asta imi aduce aminte de un prieten cu care eram in 2008 undeva in Italia de si-a luat o teapa cu telefoane de 300€ in care a primit in niste asa zise huse(saculeti..:)))….niste sapunuri….am ris o zi intreaga pe faza asta…orice este posibil