Cum sa rezolvi problema pozelor disparute dupa jailbreak cu Absinthe

   In timpul procesului de jailbreak cu Absinthe s-ar putea sa intampinati erori care duc la disparitia pozelor din aplicatia Camera Roll a iDevice-urilor voastre. Pentru a rezolva problema trebuie sa reporniti aplicatia si pozele vor fi reafisate in Camera Roll iar pentru a termina procesul de jailbreak va trebui sa reporniti aplicatia a doua oara. Fix-ul vine de la Planetbeing, il aveti si in poza de mai sus asa ca daca intampinati vreodata problema acum stiti cum o puteti rezolva fara prea mult efort.

18 COMENTARII

  1. Well nu e prea legal sa faci asa ceva so nu, nu voi face un tutorial pentru o asemenea procedura. Pentru multi ea oricum nu va functiona deoarece masinile virtuale nu au drivere prea bune.

  2. @Zaone
    Sa faci un hackintosh sau sa-l pui pe VM este perfect legal atat timp cat instalezi un Snow leopard sau lion cu licenta.

  3. @iCristo
    Păi și de ce ai nevoie de cineva să îți spună cum sa faci asta??? Vezi pe Google sau asteaptă versiunea de Windows.
    Sau ia-ți Mac…

    La mine văd că a mers fără probleme pe iPad 2 urmează 4S-ul…

  4. @iCristo

    p.s.
    Este ilegal să instalezi MacOS X oricare ar fi el (L, SL, Lion) pe altceva decât un Mac. Citește termenii și condițiile.

  5. @Gigi Berlogea Asa ilegal e sa faci si jailbreak, crezi ca in alea 10-15 min in care imi fac treaba, si anume jailbreaku o sa vine FBI peste mine ?/:) =))

  6. @Andy
    Jailbreak-ul este perfect legal…
    Plus că ideea nu este ca vine FBI-ul peste tine, ci că pe site nu poți discuta despre lucruri ilegale.

  7. Mi-au disparut pozele din camera rol dupa o zi de la jailbreak pe iphon 4s !! Cei de facut? Nu as vrea sa mi se mai intample pe viitor, sa renunt la jailbreak?