Prima Pagina iOS 5 Absinthe – probleme si rezolvari

Absinthe – probleme si rezolvari

   Nicio noua solutie de jailbreak nu este lipsita de probleme si Absinthe nu face exceptie deoarece programul conceput de catre cei de la Chronic Dev Team are cateva mici buguri care ti-ar putea cauza probleme in timpul procesului de jailbreak. Vorbim despre mult mai putine probleme decat in cazul redsn0w si despre un proces extraordinar de simplu insa chiar si asa probleme exista oriunde si pentru o parte dintre ele exista rezolvare. In cele ce urmeaza voi lista cele mai intalnite erori din procesul de jailbreak cu Absinthe dar si posibile rezolvari :

 1. disparitia pozelor din aplicatia Camera Roll – v-am spus si aseara ca aceasta problema se rezolva prin simpla repornire a aplicatiei Absinthe din iDevice-ul vostru. O a doua repornire completeaza procesul de jailbreak;
 2. aparitia unor icoane albe in Springboard – cea mai simpla metoda de rezolvare a probleme este un respring insa daca nu rezolvati asa atunci puteti reporni terminalul;
 3. disparitia cartilor si fisierelor PDF din aplicatia iBooks, deocamdata doar pe iPad 2 – pentru aceasta problema nu exista inca o rezolvare;
 4. imposibilitatea de a apasa iconita Jailbreak – pentru aceasta problema nu exista inca o rezolvare;
 5. afisarea erorri Error Establishing Database Connection – am discutat aseara despre rezolvarea acestei erori insa ea nu ar trebui sa mai apara in noua versiune a Absinthe.

  Acestea sunt principalele erori intalnite in utilizarea Absinthe insa nu sunt singurele. Pe masura ce apar probleme noi vor completa articolul si daca voi ati intalnit vreun bug va rog sa il explicati intr-un comentariu cu o posibila rezolvare.

 • robert

  eu am intalnit ptobleme de localizare, ma localiza la distanta de sute de km fata de locul unde eram

 • Pingback: Ce probleme ai intampinat in utilizarea solutiei de jailbreak Absinthe?()

 • Gabryelkorg

  Salut. Dupa instalarea Absinthe-ului , respective iconusurile mi sau skimbat in alb , am restartat tableta iPad 2 , si dupa in moment au reaparut ca si inanite iconurile in alb, daca stie cineva o rezolvare. Multumesc.

 • dezeu

  salut… am o problema .. nu stiu daca e din cauza jailbreak-ului sau a tweak-urilor instalate din cydia dar cand intru in orice aplicatie , mi se afiseaza pe un sfert de display … si touchscreen nu raspunde bine la comenzi .

 • Cosmin

  Asa si la mine …imi tot aparea iconite albe ….nu disparea nici la respring nici la restart telefon..

  Am dezinstalat BigBoss din Source si vad ca de atunci totul este ok …..

  Asteptam noua versiua de Jailbreak , cu speranta ca va fii ok