Ce probleme ai intampinat in utilizarea solutiei de jailbreak Absinthe?

   Aseara Chronic Dev Team a lansat pentru posesorii de iPad 2 si iPhone 4S solutia de untethered jailbreak numita Absinthe. Din punctul meu de vedere aceasta este cea mai simpla solutie de jailbreak lansata in ultimii 2 ani de zile. Spun asta pentru ca Absinthe este un program executabil care functioneaza prin simpla apasare a unui buton si prin accesarea unei aplicatii din iDevice-ul nostru. Niciun alt program de jailbreak care ruleaza de pe calculator nu a fost la fel de simplu de folosit si ma bucur sa vad ca asteaptarea de aproape o luna a meritat.

   Absinthe este nu doar foarte usor de folosit ci si lipsita de probleme majore deoarece pana acum extrem de putine persoane s-au plans de lucruri cu adevarat importante. In trecut utilizatorii intampinau diverse buguri cand faceau jailbreak cu redsn0w sau greenpois0n insa de aceasta data Absinthe pare sa fie facut destul de bine si in afara unor mici probleme usor rezolvabile, solutia se instaleaza si ruleaza bine. Eu unul nu am avut vreo problema cu Absinthe, dar voi?

38 COMENTARII

  1. cel mai simplu a fost cel de la comex, eu instalasem ala leaked…. ala afost si cel mai bun,meu nam intampinat ici un bug

  2. @Mircea Mihai: La Blackra1n trebuia sa bagi terminalul in Recovery Mode sau DFU Mode.
    @razvanrazy: Am scris ca e vorba de programe care pot fi rulate de pe calculator, nu?

  3. Pe iPad2, nu am reusit sa il pun, prima data a murit la pasul, waiting for reboot, acum a pus aplicatia, dar, au aparut urmatoarele erori:
    Error connecting to database
    Absinthe can not open the website
    Sau pur si simplu se deschide applicatia si ramane pagina alba.

    Any ideas ?:)

  4. A mers fara nici o problema instalarea, Ipad2 ,dar dupa au fost cateva probleme k exemplut: mi- au aparut 5 iconite cu alb de care nu am auzit niciodata de ele, sa sters muzica si iconita aparea cu alb, dar dupa cateva springboarduri sau rezolvat. Pana acum ,daca mai apar ceva probleme postez, Recomand cu incredere acest site. Tineti- o tot asa. Aaaaa si melodiile nu au mai revenit.

  5. Am avut problema cu iconitele albe, dupa respring a disparut. Dar, a trebuit sa dau un restore, dupa ce nu a mai pornit aseara. Am instalat mai multe tweakuri, si am vrut sa dau respring, dar am observat ca nu functiona butonul nici in SBSettings nici in Winterboard. Am dat restart si nu pornea. Avea aceleasi simptome ca un Tethered jailbreak. Am dat restore, am facut jailbreak din nou, si vad ca nu am probleme pana acum. O sa fiu mai atent ce instalez.

  6. Calininio. Mie mi-au paraut niste iconite cu alb dubioase, vroiau sa trimita la apple seria de la ipad, si ini zicea pe una din ele e ca e o problema cu ios-ul. Si ca ar fi bine sa accept trimiterea, oricum am rezolvat cu un springboard

  7. Zaone. Revin cu acceias problema, iconitiile albe si repectiv 5 imi apar dupa ce instalez ceva din installous , ca e o problema cu iosul meu si vor sa trimita la apple, mai mentionez o data numele iconitiilor: AdShhet, Configurare, DataActivation, FieldTest si cea mai naspa IOSDiagnostic care vrea sa trimita la apple, toate sunt cu alb si nu se pot sterge, Oare De Ce? Chiar nu imi dau seama? Ma poti sfatui sa nu mai apara dupa respringboard se sterg dar reapar, si inca ceva se deconecteaza des da la wii-fii. Ms si ast un raspuns (Cel mai Tare Site)

  8. Foarte foarte simpla solutia de jailbrak, nu au fost prebleme, nici cu icon-urile, nici cu browser-ul, nici cu fisierle salvate (audio, video, foto). S-a instalat installous, aplicatii din aplte surse, totul este ok.

  9. Apăsând pe “Trimiteți”, acceptați ca Apple să poată colecta date de diagnosticare de pe acest dispozitiv, inclusiv numărul serial al dispozitivului, numele dispozitivului și numărul de încercări de apelare zilnice. Aceste date vor fi utilizate pentru depanarea problemelor dispozitivului dvs. și pentru optimizarea produselor și serviciilor noastre. Pentru informații despre Politica de confidențialitate Apple, consultați http://www.apple.com/legal/privacy. Asta imi scrie pe unua din iconitiile mentionate mai sus. Ms zaone

  10. Incerc de aseara sa fac jailbreak la un iPad2 si nu se conecteaza la server, am incercat de zeci de ori sa deschid VPN, da eroare dar nu se restarteaza oricat astept, am refacut cu absinthe, tot nu vrea.

  11. Salut, zi-mi si mie te rog daca nu pot sa vad pozele care le aveam ce fac?
    AM citit ca sa apas dinou pe Absinthe , dar nu o mai am cand a dat reboot si a aparut cydia a disparut Absinthe .

    Ai vreo idee ?

    Multumesc

  12. eu am folosit absinthe pe un ipad2, a trecut prin toti pasii, s-a resetat, pozele nu se vad (ceea ce nu ar fi o problema) insa nici cydia nu a aparut pe nicaieri. l-am tot inchis/deschis si nimic… 🙁

  13. @zaone, in sfarsit am rezolvat problema, daca mai stii, pe care o aveam ieri seara, cea ca nu iesea din faza ‘beginning’ si dupa 5 min se bloca absinthe. Am pornit absinthe cu terminal (nu absinthe cli) si scria ca e numele idevice-ului prea mare. Asa ca am facut un restore si l-am redenumit cu un nume mai scurt. M-am gandit ca poate se va dovedi utila aceasta informatie pentru cineva. N-am gasit nicaieri pe internet rezolvarea asta.

  14. Am facut jailbreak si am instalat igo my way 2.1.6. Se instaeaza pe telefon dar la pornire imi apare la jumataea ecranului pe mijloc! Vreo solutie stie cineva?

  15. am facut aseara pe ipad 2 jailbreak cu absinthe si l-am lasat pe birou. dupa cateva ore, am gasit ipadul in bootscreen cu logo-ul apple. l-am bagat in recovery mode si am dat restore. nu stiu ce sa fac acum, cred ca mai astept sa scoata vreun update hakerii nostrii.

  16. sal zaone intrebai de problemele dupa jb , pai sunt dar nu din cauza jb ! din cauza ios 5.0.1 , ni sa recomandat sa facem downgrade la basebandul vechi , iar acum raman fara semnal vechea poveste , exista vreun remediu ? ms

  17. salutare …o singura problema pe un 4s …a aparut abia acum dupa un respring,jailbreakul a fost facut aseara, iconita de la telefon este alba…ce ii fac ?:) multumesc

  18. Iconita “Photos” se face mereu alba, dau respring si se rezolva problema dar dupa un timp iar se face alba si tot asa, ea functioneaza chiar daca e alba, deci e un bug doar de vizualizare al iconitei. Si am impresia ca bateria de la iPad2 nu mai tine ca inainte de JB, parca scade cate 1% la 5-10 min ceea ce ininate nu se intampla. Tin sa precizez ca am facut JB pe iPad 2 cu 5.0.1 dar nu am dat nici un reset all settings….cum il aveam doar am facut JB peste, nu a trebuit sa opresc VPN sau orice altceva.

  19. buna
    am iphone 4s cu untethered jb si am probleme cu semnalul adica daca il las in stand-by vreo 10 min si nu il misc dintr-un anumit loc unde este cu o liniuta la semnal nu mai pot suna dupa si uneori imi arata esec SIM. Ce este de facut?
    multumesc anticipat.

  20. Buna
    Am un iphone 4s cu jb si din greseala i-am dat stergeti continut si configurari si nu mai se reseteaza imi arata doar ecranul negru si cum se incarca. ce pot sa fac?
    Va rog sa imi spuneti urgent.
    multumesc mult pentru ajutor.