350.000 de carti descarcate in trei zile de la lansarea iBooks 2

   Saptamana trecuta Apple a prezentat aplicatia iBooks 2 impreuna cu iBooks Author si conceptul sau privind cartile digitale pe care elevii si studentii ar trebui sa le utilizeze in scoli si universitati. La doar trei zile de la lansarea iBooks 2, a iBooks Author si a noii sectiuni pentru carti interactive, o companie de anliza a pietei din SUA sustine ca peste 350.000 de carti si 90.000 de copii ale iBooks Author au fost deja descarcate. Daca acest cifre sunt reale atunci tot ceea ce a prezentat Apple pare sa fie un adevarat succes si asta probabil pentru ca e prezentat de Apple si este sustinut de mari case de editura din SUA.

According to Global Equities Research, which monitors Apple’s iBook sales via a proprietary tracking system it doesn’t much care to discuss, more than 350,000 textbooks were downloaded from the company’s iBooks Store within the first three days of availability. And there were some 90,000 downloads of iBooks Author, Apple’s free textbook-creation tool, during the same time.

  Cartile lansate in noua sectiune din iBookstore sunt disponibile in limba engleza insa in curand altele pentru diverse limbi vor fi publicate si atunci vom vedea daca noua platforma a celor de la Apple reprezinta o alternativa si pentru alte piete in afara celei din SUA.

6 COMENTARII

  1. salut zaone daca eu aveam cumparate 4 aplicatii ptr iphone si am reinstalat winds si daca iau iar aplicatii le mai platesc inca o data?

  2. ok multumesc pentru raspuns a si app acuam cand vreau sa bag ceva mi se sterg alea vechi.. daca fac transfer purchase dupa se mai sterg sau nu ?:)

  3. foarte multi comentarii pe appstore de la useri care se plang ca aplicatia ibooks 2 face freeze foarte des, lag cat cuprinde si merge prost. un alt fail al lui apple. pacat.