Video: iBooks 2 prezentata de catre Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5vWM_f–5hw[/youtube]

   Acum cateva zeci de minute Apple a prezentat aplicatia iBooks 2 intr-o conferinta ce are loc la muzeul Guggenheim din New York. Noua versiune a aplicatiei a fost special conceputa pentru tableta ipad si are rolul de a ajuta publisherii sa dezvolte continut interactiv special pentru tableta companiei din Cupertino iar ceea ce propune Apple este cu adevarat interesant. iBooks 2.0 va permite utilizatorilor sa foloseasca gesturi multitouch pentru a naviga prin continutul din pagina, va permite inserarea de continut 3D, va permite afisarea de definitii pentru cuvinte si de ilustratii care sa sustina informatiile din definitii, va contine un nou mod de a afisa cuprinsul, va imbunatati metoda de cautare printr-o carte si va permite introducerea de link-uri catre diverse pagini din interiorul cartii.

your finger is always a highlighter. You just swipe. You can change the color. If you want to leave a note just tap. But we did something even cooler with this. We automatically take all of your notes and highlights, and we turn them into study cards.

   Totusi noua versiune a aplicatiei iBooks nu se rezuma doar la atat deoarece studentii pot avea la sfarsitul fiecarui capitol sectiuni cu intrebari si raspunsuri iar daca sunt interesati pot salva chiar notite folosind informatiile prezentate in carti. Practic toti cei care au acum in productie carti vor putea genera continut interactiv extrem de interesant pentru studenti si nu numai iar Apple le pune la dispozitie iBooks Author, un program prin intermediul caruia pot fi dezvoltate carti pentru magazinul companiei Apple.

   Desigur ca in App Store trebuia sa apara si o sectiune speciala dedicata cartilor asa ca astazi Apple a lansat sectiunea textbooks in care utilizatorii gasesc o selectie destul de larga de carti pentru elevi si studenti. Din pacate in Romania nu sunt listate carti in momentul de fata insa pe viitor sunt sigur ca va fi eva disponibil si pentru tara noastra.

   In concluzie Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei iBooks pe care o puteti descarca gratuit chiar acum din App Store insa in lipsa unui continut pe masura nu o prea puteti folosi la capacitatea sa maxima.

 

Pretul initial:
Numele:
iBooks

Gratuit

s

 

 

 


Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Book

 

Descriere: iBooks is an amazing way to download and read books. iBooks includes the iBookstore, where you can download the latestbestsellingbooks or your favorite classics day or night. Browse your library on a beau…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 36.9 Mb

 

16 COMENTARII

  1. A aparut in appstore, dar noi care avem jailbreak putem sa facem update si sa nu avem probleme cu jailbreakul? Intreb ca stiu cat sau chinuit baietii sa il scoata din “sandbox”. A incercat cineva?

  2. Sunt destul de multe carti gratuite in iBooks. Chiar sapt trecuta am citit portretul lui dorian gray.

    In al doilea rand cred ca iBooks vine ca un preludiu pt iPad3.

  3. […] Sursa. Share this:FacebookEmailPrint Asociat categoriei: Apple, General, Stiri Tags: apple ibooks 2, carti electronice apple, carti ibooks apple, carti interactive, ce face ibooks 2, detalii ibooks 2, ibooks 2, ibooks 2 ipad, informatii ibooks 2, noutati ibooks 2    […]

  4. Pe ipad1 3g jb 5.0.1 eu nu o pot instala chiar si dupa update la Corona.
    Mesajul primit dupa ce trece de 2/3 bara de download: “Unable to Download Application iBooks could not be installed at this time”. Pe IP4 jb IOS5.01 s-a instalat rapid si merge fara probleme.
    iTunes U s-a instalat pe ambele si functioneaza.
    Voi at patit ceva similar pe iPad?