Prima Pagina Apple Apple si previziunile privind conferinta pentru anuntarea rezultatelor financiare pentru Q1 2012

Apple si previziunile privind conferinta pentru anuntarea rezultatelor financiare pentru Q1 2012

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

   O data la fiecare trei luni Phillip Elmer-Dewitt chestioneaza cei mai importanti analisti americani cu privire la incasarile pe care Apple ar urma sa anunte ca le-a inregistrat. Pentru Q1 2012 analistii americani se asteapta ca Apple sa anunte ca a incasat minim 39.39 miliarde de dolari, estimarile mergand pana la o suma maxima de 45.06 miliarde de dolari. Facand o medie a estimarilor, analistii americani se asteapta ca Apple sa anunte ca a incasat peste 40 de miliarde de dolari de pe urma comercializarii produselor proprii in ultimele trei luni de zile, o cifra foarte mare in comparatie cu cel mai bun sfert fiscal din 2011.

   In Q3 2011 Apple a inregistrat incasari de 28 de miliarde de dolari si profit de 7.31 miliarde de dolari, insa pentru Q1 2012 compania a prevazut incasari de 37 de miliarde de dolari. Practic analistii americani se asteapta ca Apple sa isi depaseasca obiectivele stabilite anul trecut si acest lucru s-ar putea intampla deoarece Apple are obiceiul de a isi stabili obiective realiste, modeste fata de cele finale. Daca Apple va anunta incasari de peste 40 de miliarde de dolari in Q1 2012 atunci o buna parte dintre acesti bani se datoreaza terminalului iPhone 4S care a fost extrem de cautat in ultimele luni.

   Maine seara la ora 0:00 Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q1 2012 intr-o conferinta audio la care va participa cel mai probabil si CEO-ul Tim Cook.

emag black friday lista reduceri
  • KFF

    In tabelul ala sunt 2 romani : Nicolae Mihalache si Horace Dediu .