Tepe cu aplicatii din App Store: Call Blacklist Pro

  App Store-ul are aproape 540.000 de aplicatii disponibile si din pacate mai mult jumatate dintre ele sunt complet inutile. Desigur ca printre aplicatiile care nu merita cumparate exista si unele aplicatii care au fost concepute doar pentru a pacali utilizatorii sa scoata din bani din buzunar. Call BlackList Pro este una dintre aceste aplicatii si ea teoretic ar trebui sa blocheze orice numar de telefon insa din pacate nu face absolut nimic din ceea ce dezvoltatorul sustine in descriere. In ultima vreme am observat ca dezvoltatorii orientati pe tepe au o anumita afinitate pentru aplicatii de genul Call Blacklist Pro si va avertizez a treia oara ca acest gen de aplicatii din App Store nu functioneaza.

  Daca vreti sa blocati apelurile nedorite atunci faceti jailbreak si instalati iBlacklist din Cydia. Nu cumparati aplicatii de cenul Call Blacklist Pro deoarece incurajati acest gen de dezvoltatori si ei vor continua sa pacaleasca mii de posesori de iDevice-uri.

6 COMENTARII

  1. @zaoane, sa-i anunti si pe americani, ca ei le umfla conturile la teparii astia. Mi-e greu sa cred ca romanul nu casca bine ochii cand cumpara ceva.

  2. Mi s-ar parea normal ca apple sa ia masuri impotriva tzeparilor astia… Ar trebui sa le retraga banii incasati pe acest gen de aplicatii… Nu inteleg totusi cum ajung in appstore?

  3. Da si sunt multe black list in special de la un singur producator rus.Eu am banuit ca nu merg.
    Am sesizat apple in aceasta privinta.Reclamati si voi acest fapt.