In perioada sarbatorilor numarul de tablete din SUA s-a dublat

3

   Perioada sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai profitabile pentru producatorii de gadget-uri si anul 2011 nu a dezamagit din nici un punct de vedere. Un stiudiu recent derulat pe continentul american a evidentiat faptul ca numarul de tablete detinute in SUA s-a dublat in doar o luna, semn ca acest gen de produse electronice sunt extrem de cautate in randul consumatorilor. Atat tabletele clasice cat si Ebook readerele au avut parte de aceeasi crestere si in momentul de fata 19% dintre americani au in casa o tableta sau un Ebook Reader si vorbim despre o cifra destul de mare avand in vedere populatia SUA.

The surge in ownership of tablet computers was especially notable among those with higher levels of education and those living in households earning more than $75,000. More than a third of those living in households earning more than $75,000 (36%) now own a tablet computer. And almost a third of those with college educations or higher (31%) own the devices. Additionally, those under age 50 saw a particularly significant leap in tablet ownership.

   Este foarte probabil ca tableta iPad sa fi fost cea mai populara tableta in perioada sarbatorilor insa studiul de mai sus cuprinde toate modelele de tablete disponibile acum pe piata. Partea buna este ca lumea devine din ce in ce mai interesata de acest gen de produse iar asta va da curaj producatorilor sa isi asume riscuri si mai mari si sa dezvolte tablete mult mai bune.