Prima Pagina aplicatii Apple aproba o versiune falsa a aplicatiei Camera+ in App Store

Apple aproba o versiune falsa a aplicatiei Camera+ in App Store

   Cu doar cateva zile in urma angajatii companiei Apple au aprobat in App Store o aplicatie care incerca sa imite Camera+ insa in realitate oferea o cu totul alta functionalitate. Imaginea de mai sus dovedeste faptul ca o aplicatie denumita Pursuit Special a fost aprobata in App Store avand la descriere denumirea Camera+ si avand imagini care prezinta aplicatia celo de la TapTapTap. Nu se stie deocamdata cum anume au permis inginerii Apple aprobarea unei asemenea aplicatii cand se vede in mod clar ca este o pacaleala insa partea buna este ca ea a fost retrasa.

   Se pare ca aplicatia celor de la TapTapTap nu a fost singura pentru care a existat o copie in App Store si din pacate cred ca unii dezvoltatori au reusit sa pacaleasca angajatii companiei Apple care se ocupa de aprobarea aplicatiilor. In ultimele saptamani v-am prezentat tot felul de aplicatii care promit sa faca anumite lucruri insa in final nu fac absolut nimic din ceea ce este listat in descriere si cred ca Apple incepe incet incet sa scape lucrurile de sub control.

  • Toma

    E clar cum se verifica aplicatiile… ( nu zic numai de Apple).

  • Da, afost aprobata si publicata in 21.01.2012 si retrasa in aceeasi zi.

  • eu

    Sute de mii de aplicatii in appstore si credeti ca ei verifica fiecare linie de cod si probeaza fiecare aplicatie ce functionalitate are, probabil le trec printr’un filtru si asa apar in appstore fara sa dea ei ochii prea mult cu aplicatia

  • djcata

    @eu pai ar trebui sa le cam verifice