iOS 5 Battery Fix – iata cum il poti instala pe propriul iPhone

  Acum cateva zile am vorbit despre iOS 5 Battery Fix, un tweak al Cydia care ar trebui sa ajute posesorii de terminale iPhone 4S sa rezolve problemele cu autonomia bateriei pe care dispozitivul le are. Tweak-ul a fost pana recent disponibil doar intr-un VIP repo al unui forum american insa acum il puteti instala pe propriul dispozitiv prin descarcarea unui simplu fisier de pe web. Din pacate nu am reusit inca sa testez acest tweak pe propriul terminal insa voi incerca sa il instalez si in zilele urmatoare voi reveni cu impresii despre modul in care el afecteaza sau nu autonomia bateriei unui iPhone 4S cu iOS 5.0.1.

1. Descarcati pachetul de instalare de aici. Este preferabil sa o faceti pe propriul terminal folosind Safari download manager pentru ca este mai usor de instalat.

2. Instalati fisierul folosind fie iFile fie MobileTerminal. Pentru a nu primi erori la instalare trebuie sa instalati Erica Utilities, bash si system-cmds din Cydia.

3. Resetati iPhone 4S-ul vostru si in urmatoarele zile ar trebui sa vedeti daca are vreun efect sau nu.

  iOS 5 Battery Fix a fost conceput doar pentru iPhone 4S cu macar iOS 5 instalat asa ca nu incercati sa il instalati pe alte terminale.