iOS 5 Battery Fix ar putea rezolva problemele cu autonomia bateriei pe iOS 5

  iOS 5 este disponibil pentru posesorii de iDevice-uri de mai bine de 3 luni de zile si in tot acest timp compania Apple a incercat sa rezolve o problema destul de importanta cu autonomia bateriei. Practic un sfert din “viata” acestui sistem de operare a trecut iar Apple nu reuseste sa rezolve in totalitate problemele pe care milioane de utilizatori le intalnesc zi de zi atunci cand utilizeaza propriul iDevice. Ei bine unde Apple nu poate, poate comunitatea utilizatorilor de jailbreak si un website ofera deja membrilor sai un tweak numit iOS 5 Battery Fix care teoretic rezolva problemele cu autonomia bateriei, in special pentru iPhone 4S.

  iOS 5 Battery Fix a fost dezvoltat de catre un developer indian si cei care l-au testat au confirmat ca autonomia bateriei este mult imbunatatita dupa utilizarea sa. In momentul de fata tweak-ul este disponibil in VIP repo-ul celor de la insanelyi insa pentru a il accesa trebuie sa platiti suma de 5$. Acest tweak este in momentul de fata in faza de testare si daca se va dovedi ca el rezolva intr-adevar problemele cu autonomia bateriei pe iOS 5 pentru iPhone 4S atunci dezvoltatorul sau il va lansa gratuit pentru toti utilizatorii.

9 COMENTARII

  1. Dar eu as mai avea o pb. cu skype-ul , de cand am trecut la ios 5.0.1 , banuiesc, nu mai sunt avertizat sonor cand sunt apelat sau primesc un mesaj, decat daca am aplicatia deschisa in momentul respectiv. Înainte de update, eram avertizat sonor ,indiferent de aplicatia pe care o am deschisa sau stand by, se poate rezolva pb.???
    Va multumesc!

  2. @marci2981 daca nu ai activat telefonul cu sim-ul original probabil ca nu iti mai merg notificarile. cel mai simplu fix este activarea idevice-ului cu sim-ul original, insa exista si o alta varianta, cu SAM (parca), un tweak din cydia. google it si o sa gasesti solutia

  3. si eu am o problema cu bateria la iphone 4 , peste noapte se descarca aproximativ 15%, am iOS 5.0.1 decodat cu gevey, sa fie asta o problema? sau bateria sa fie de vina?
    stima