Video: Geohot isi da demisia de la Facebook, revine la prima sa pasiune

   George Hotz a.k.a. geohot este unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ai comunitatii de jailbreakeri si recent tanarul american si-a dat demisia de la compania Facebook care l-a angajat in luna iunie a anului trecut. Geohot a devenit initial faimos prin dezvoltarea primei solutii de decodare pentru iPhone insa urmatoarele solutii de jailbreak si decodare dezvoltate pentru iDevice-uri l-au adus an dupa an in atentia lumii intregi. Dupa ce a fost dat in judecata de Sony pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru Playstation 3, geohot a fost angajat de Facebook si acum isi pierde timpul la compania Backplane fondata de nimeni alta decat Lady Gaga.

During the hackathon, I got to work with him as he built an app that allows you to see where your Facebook friends are on a map. Aviv Ovadya, a Quora engineer, was also on the team. Ovadya focused on the front end mapping part of the program. Hotz was focused on getting the API info and programming that into location data. 

   Cei de la Business Insider sustin ca recent geohot a participat la un hackathon si clipul video de mai jos demonstreaza acest lucru insa in momentul de fata el este somer dar probabil fericit. Multumita lui geohot toti posesorii de iDevice-uri vechi pot face tethered jailbreak cu ajutorul bootrom exploit-ului numit limera1n, acesta fiind ultimul exploit dezvoltat de geohot pentru iDevice-uri. Se va implica oare geohot in dezvoltarea unor noi solutii de decodare sau jailbreak pentru noi? Doar el stie insa eu va recomand sa nu va faceti prea mari sperante.

11 COMENTARII

  1. conteaza cate KG are? eu sunt de parere ca un singur lucru conteaza, sa se intoarca la comunitate si sa faca o treaba buna… oricum e mai bine hacker,decat angajat facebook,atat timp cat este pasiune 😉

  2. Personal, nu cred ca o sa faca o intoarcere la prima pasiune! Sony e cu ochiul pe el, Apple la fel… Si apoi, pentru installous nu cred ca merita efortul!