Prima Pagina Activator MissionControl – o interfata cu shortcut-uri pentru iOS activabila printr-un simplu...

MissionControl – o interfata cu shortcut-uri pentru iOS activabila printr-un simplu gest

  MissionControl este un tweak recent lansat in Cydia care ne permite sa accesam un meniu cu shortcut-uri pentru iOS prin simpla efectuare a unui gest setat in plugin-ul Activator. MissionControl este o interfata pentru iOS care include o serie de shortcut-uri pentru diverse functii sau aplicatii ale iDevice-urilor noastre. MissionControl poate fi accesata prin simpla efectuare a unui gest, setat in Activator, si de indata ce interfata este deschisa puteti folosi oricare dintre shortcut-uri pentru a deschide aplicatii, accesa meniuri de setari, accesa pagini web plus multe multe altele.

MissionControl adds a smooth interface for enhanced multi-tasking in iOS. Assign it to an Activator action and invoke it anywhere in iOS to access it. Choose from a multitude of actions to perform including application launches, URL loads, or accessing settings.

  MissionControl are un meniu dedicat in aplicatia Settings a iOS si prin intermediul ei puteti personaliza tot ceea ce va apare in interfata tweak-ului. Din meniul de setari al Activator puteti seta gestul care trebuie efectuat pentru a deschide interfata MissionControl si pentru a inchide interfata trebuie sa apasati butonul Cancel. MissionControl este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi.

 • Dan

  Am instalat pe 3 gs merge struna

 • dan celoo

  l-am instalat dar nu imi apare in SETTINGS (ip4 ios 5.0.1)..where is the problem?
  ma puteti ajuta va rog?

 • williamxd

  nici la mn nu apare in settings. dar am intrat in activator si am dedicat un gest pentru a activa tweakul. cu gestul ala, merge :-?? in activator il vede

 • Ciprian Man

  aceeasi problema cu dan celoo

 • Dan

  In activator e