Prima Pagina Apple Video: Samsung publica un nou spot publicitar, ataca Siri

Video: Samsung publica un nou spot publicitar, ataca Siri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a4STej_rWlo[/youtube]

 In procese Samsung nu a avut prea mult succes impotriva companiei Apple si acum compania asiatica foloseste spoturile publicitare ca o metoda de subminare a popularitatii iDevice-urilor. Saptamana trecuta am vorbit despre clipul You got Samsunged al celor de la Samsung iar saptamana aceasta am altul nou in care este atacat asistentul Siri din iPhone 4S. Practic Samsung doreste sa le arate americanilor ca sistemul de recunoastere a cuvintelor dictate catre telefon este mai bun in Samsung Galaxy S II decat in iPhone 4S insa nu stiu cat de valide sunt afirmatiile lor.

  Spotul publicitar nu demonstreaza ca acest lucru ar fi real, de fapt acele imagini sunt simulate pe calculator si in acest articol a fost demonstrat faptul ca Siri recunoaste cuvintele mult mai corect. Daca tactia celor de la Samsung functioneaza sau nu vom afla diseara cand Apple va anunta cate zeci de milioane de iPhone-uri a vandut in ultimele trei luni ale acestui an.

UPDATE: Mai jos aveti un nou spot publicitar insa de aceasta data orientat catre ritualul de asteptare a lansarii unui nou iPhone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4tmEegvUpGA[/youtube]

Thanks to M.

 • BYBY_TMG

  Sunt interesante ca idee spoturile, dar chiar le aduce vanzari in plus aceste spoturi, adica tre sa fi putin dus sa iti cumperi un produs doar pe baza unui spot publicitar.

 • Calininio

  Cine vorbește…. Samsung :)) dacă primele două erau cât de cât corecte, asta, pentru un cunoscator e o bătaie de joc. Adică toată lumea zice ca Siri e mai bun si tu într-o reclama arăți contrariul, deși știi că nu-i așa… Asta spune totul despre samsung. Eu sper ca Apple sa contracareze cu niște reclame bune care sa arate realitatea lucrurilor, așa cum ne-a obijnuit in seria Mac vs PC.

 • Hybrid

  Astia de la “s”amsung sunt penibili rau…ce nu fac ei sa dea jos apple

 • Bogo

  Publicitatea e mama vanzarilor! 🙂 Ideea celor de la Samsung e interesanta, insa veche! Aceeasi strategie a implementat-o si Apple impotriva celor de la Microsoft (PC). Cand i-au depasit, au renuntat la ea. Imi plac mult produsele Apple, insa cateodata merita sa le mai sufle cineva in ceafa pentru ca lasa garda jos. Felicitari Samsung! Asteptam replica Apple!

 • U.nnamed

  ei arata ca un telefon vechi de x ani, are deja o tehnologie pt care aia stau la coada 10 ore in frig 🙂 , prin asta vor sa atace ideea apple “revolutionam totul..”

 • iBoy

  Mi se face sila !

 • Florin.S

  @U.nnamed +1. In spotul respectiv nu zice ca sistemul de scriere dupa dictare al samsung e mai bun ca siri, spunde doar ca functioneaza.

 • Soulyd

  Am vazut eu in realitate “SIRI”-ul de pe s2 e de kkt…. si eu as face un spot atacator la Smasung cu manusi ca trebuie sa apesi send ca nu te intreaba ca SIRi soooo FAIL very BIG Fail Samsung! Siri te intreaba ca vcrei sa dai send sa cancell dar acela nu, trebuie sail apesi ca sa trimita mesajul si mai face greseli destul de mari!

 • 4motion

  Soulyd ce face ma?trebuie sa dai tu send sau cancel cand trimiti un mesaj??Unde ai vazut ma tu asta,eu am si iphone4 si sgs2,si iti spun eu ca nu trebuie sa apesi nimic,ci doar spui,send or cancel,te rog eu nu mai abera.

 • Shadowbeast

  Ca utilizator de iphone şi sgs2 ţin sa îl contrazic pe Soulyd , cred ca s-a jucat cu altceva şi nu cu sgs2, te întreabă dacă vrei sa trimiţi sau nu sms-ul , ambele telefoane au plusuri şi minusuri