Prima Pagina aplicatii Big Name Games – Apple te ajuta sa descoperi cele mai bune...

Big Name Games – Apple te ajuta sa descoperi cele mai bune jocuri din App Store

  O data la fiecare cateva saptamani de zile Apple publica in App Store sectiuni cu aplicatii alese de catre angajatii sai pentru utilizatori. Prin intermediul acestor sectiuni Apple incearca sa ajute utilizatorii sa gaseasca cele mai bune aplicatii disponibile in App Store-ul care include acum aproape 550.000 de titluri. Recent compania din Cupertino a publicat sectiunea Big Name Games – The Superstars of Gaming in care listeaza cele mai populare jocuri publicate vreodata in App Store. Vorbim despre jocuri de la EA Games, Gameloft, Ubisoft, Rovio, Sony, id Software, practic toti marii producatori prezenti in App Store.

  Noua sectiune de jocuri o gasiti aici insa trebuie sa aveti App Store-ul setat pentru Romania si cardul plin pentru achizitii.

 • odi

  salut zaone..am niste nelamuriri, si ti-as multumii daca m-ai ajuta 🙂

  deci..1 – nu am/nu am avut niciun device de la apple, vreau sa imi achizitionez ipad3 cand apare si as dorii sa cumpar niste aplicatii dupa acea..intrebarea mea este: dupa cel achizitionez trebuie sa imi fac un cont si sa introduc datele mele etc si trebuie sa pun tara romania ??

  2- eu fiind in strainatate pot sa folosesc cardu din respectiva tara sau trebuie sa am unul romanesc ? adica nu are nimic daca pun de exemplu: tara portugalia, si sa folosesc cardu romanesc?

  3- dupa ce-mi expira cardu respectiv, pot sa adaug altul ? cum functioneaza ?

  4 – aplicatiile cumparate cu primu card raman valabile ? (in cazul ca expira cardu si vreau sa folosesc altul) ??

 • Mihai

  @odi: Pot sa-ti raspund si eu:
  1-2: nu cred ca ,, virgula” conteaza de unde este cardul.
  3:Poti as adaugi altul.
  4:Aplicatiile raman valabile.

 • odi

  multumesc frumos mihai 😉