Video: Tableta iPad implineste 2 ani de zile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qxWEpp206lg[/youtube]

  Acum doi ani de zile Steve Jobs urca pe scena unei conferinte Apple si prezenta lumii intregi un gadget despre care nimeni nu stia ca are nevoie la acel moment. Doi ani mai tarziu avem tableta iPad 2 in magazine si asteptam tableta iPad 3 insa zeci de milioane de unitati au fost vandute in lumea intreaga desi la inceput dispozitivul a fost privit cu indoiala de multi, chiar si de mine. Nu am inteles la inceput utilitatea unui asemenea produs insa in final o tableta iPad este gadget-ul ideal pentru cei care calatoresc mult si au nevoie de autonomie mare plus posibilitatea de a folosi orice aplicatii din App Store.

  iPad 3 ar urma sa fie prezentata pana la jumatatea lunii martie si spre deosebire de iPad care avea un procesor single core, noua tableta ar putea veni cu un procesor quad-core si un ecran Retina cu rezolutie dubla fata de cea actuala. Tableta iPad a revolutionat acest segment al industriei, a convins zeci de producatori de terminale mobile si PC-uri sa dezvolte o tableta si cred ca inca mai are multe de spus.

5 COMENTARII

  1. Nu inteleg cum tableta “iPad 3 ar urma sa fie prezentata pana la jumatatea lunii ianuarie” pe cand saptamana viitoare deja suntem in februarie. Sau a fost cumva prezentata deja si am ratat evenimentul?