Video: Flygrip te ajuta sa folosesti smartphone-ul mult mai usor cu o singura mana

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N2ryLjf0BJM[/youtube]

  Presupun ca exista printre voi destule persoane care la un moment dat sau altul nu au fost multumite de modul in care poate fi utilizat un smartphone cu o singura mana. Ei bine pentru voi exista de ceva vreme un nou accesoriu numit Flygrip care ne permite sa utiliza un smartphone mult mai usor cu ajutorul unei singure maini. Accesoriul se lipeste practic pe carcasa din spate a smartphone-ului si multumita modului in care a fost construit ofera o stabilitate mult mai mare celor care utilizeaza propriul dispozitiv cu o singura mana.

FlyGrip is the only one handed solution for your smartphone. Easily navigate the entire screen with one hand and gives you a secure grip on your phone. No more misclicks, more fumbling, no more dropping your phone. Once you use FlyGrip you will wonder how you ever did without it.

  Desigur ca functionalitatea acestui accesoriu nu este utila pentru chiar orice utilizator insa cred ca sunt destui care ar fi interesati sa il achizitioneze. Flygrip este disponibil in diverse culori pe site-ul companiei dezvoltatoare iar pretul de 30$ nu pare chiar atat de mare pentru a determina renuntarea la achizitionarea sa.