Prima Pagina aplicatii Video: Totoya Creatures – jucariile de plus prind viata multumita tabletei iPad...

Video: Totoya Creatures – jucariile de plus prind viata multumita tabletei iPad si iPhone-ului

[vimeo]http://vimeo.com/35380735[/vimeo]

 Totoya Creatures reprezinta un nou concept in care tableta iPad si terminalul iPhone sunt utilizate pentru a da viata unor jucarii de plus. Cu ajutorul unei aplicatii speciale si a unor jucarii special confectionate pentru a afisa anumite parti ale ecranului tabletei sau a iPhone-ului jucariile prind viata in mana copiilor. Clipul video de mai sus explica intregul concept si observati ca aplicatiile sunt concepute pentru a afisa continut doar in partile in care jucariile sunt taiate astfel ca orice copil va fi tentat sa apese acolo si sa anime jucaria insa fara a strica tableta.

  YetYet si Robotto se numesc jucariile in care puteti introduce o tableta iPad iar ele costa 80$ insa versiunile pentru iPhone se numesc YetX si RobX iar pretul lor de achizitie este de doar 50$. Ideea este foarte buna si cred ca multi copii vor fi extrem de entuziasmati daca vor primi o asemenea jucarie de plus.

 • Soulyd

  Ce prostii…..

 • Andrei Rotaru

  TROLOLOLOLO, O sa-mi cumpar varianta de Iphone si o sa o folosesc ca si carcasa :> nimic nu imi poate strica iphoneul in pufosenia aia :X

 • Claudiu daniel

  Pt cei care au copii ai atunci cand vom avea si noi poate fi ceva intresant !

 • gg

  reminds me of “its so fluffy i’m gonna die” 😀

  ps: e toTOya si nu toyota

 • Andrei Rotaru

  ps: nu e nici toya nici toyota , e Totoya 😛