Prima Pagina iPhone iFixIt Thirsty Bag salveaza un iPhone scapat in apa

iFixIt Thirsty Bag salveaza un iPhone scapat in apa

  Thirsty Bag este un produs al companiei iFixIt care v-ar putea ajuta sa readuceti la viata un terminal iPhone sau chiar un iPod Touch scapat in apa. Thirsty Bag sau punga insetata este practic o punga in care cei de la iFixIt au inclus doua materiale capabile sa reduca umiditatea din interior pana la 1% si sa absoarba toata apa dintr-un iPhone in doar 24 de ore. In imaginea de mai sus avem prezentat modul in care poate fi introdus un iPhone in aceasta punga si daca baietii de la iFixIt au dreptate atunci cu ajutorul ei ati putea readuce la viata un terminal scapat in apa.

The Thirsty Bag is a liquid absorption bag designed to dry all the water out of your phone after it gets wet.

The Thirsty Bag needs to be used directly after an accident. Buy it now, and be ready for the worst.

  Thirsty Bag costa doar 7$ pe site-ul celor de la iFixIt deci nu este scumpa si teoretic ar trebui sa fie mult mai eficienta decat solutia introducerii terminaluli intr-o punga cu orez. Daca scapati dispozitivul in apa pierdeti automat garantia deoarece toate iDevice-urile sunt echipate cu senzori la portul audio, portul USB si placa de baza iar apa infiltrata prin acele locase ii declanseaza. iFixIt Thirsty Bag este un produs extrem de util in caz de urgenta insa problema este ca trebuie sa il aveti la voi cand este nevoie.

 • Hybrid

  Interesant , credeam ca cei de la ifxit stiu doar sa “strice” oricum vreo sansa sa il vedem prin Romania?

 • average

  O punga cu silicagel, probabil. La fel ca acele pliculete care se gasesc in cutiile mai tuturor electronicelor vandute in ziua de azi.

 • mau

  exact, e silica-gel, nu e nimic revolutionar, doar ceva vechi adaptat.

 • Ender

  Cred ca ies mai castigat cu o punga de orez ;)) care absoarbe la fel ca asta umezeala si e mai la indemana! Testat si functioneaza 100%

 • dezeu

  presupun ca aia e gen .. scap acum telefonu il scutur bine si il bag in punga aia …. nu imi readuce mie telefonu la viata care sa zicem l-am scapat acum 2 sapt in apa .

 • Dragos

  Si cu corodarea din interior cum rezolva ?
  😀

 • Cu rugaciuni 😀

 • Deleteplz

  nu era o folie pt iPhone care permite folosirea lui si sub apa? 🙂 vreo idee de unde se poate cumpara?