Angajatii unui magazin Apple au stat indiferenti in timp ce un omor a fost savarsit langa magazinul lor

  In luna martie a anului trecut un omor a avut loc intr-un magazin de haine de langa un Apple Store din Maryland, SUA. O angajata a acelui magazin a fost prinsa de catre o colega in timp ce fura haine si a omorat-o cauzandu-i nu mai putin de 330 de rani pe intregul corp. In timpul disputei dintre cele doua victima a strigat dupa ajutor si angajatii din magazinul Apple aflat chiar alaturi au auzit strigatul de ajutor si lupta din magazin insa le-au ignorat. Astazi un judecator din Maryland a condamnat agresoarea la o sentinta privativa de libertate pe intreaga durata a vietii sale fara posibilitatea de a fi eliberata conditionat insa in pronuntarea sentintei a acuzat angajatii Apple de indiferenta de care au dat dovada in timpul savarsirii omorului.

Apple Store employee Jana Svrzo said that on the night of March 11 she heard what sounded like “hitting” or furniture being moved at the yoga store next door. Then, Svrzo said, she heard “high-pitched squealing.” Then “screaming and yelling.” There were more noises and more screaming. Svrzo heard one voice through the shared wall between the stores: “Talk to me. Don’t do this. Talk to me. What’s going on?” Later a voice say, “God help me. Please help me.”

  Atitudinea angajatilor nu a fost una corecta si probabil victima ar fi scapat cu viata daca cineva ar fi intervenit insa acest lucru nu s-a intamplat. Niciunul dintre angajati nu a fost anchetat pentru tot ce s-a intamplat insa o viata s-a pierdut fara rost.