Samsung pierde un apel formulat impotriva deciziei de interzicere a comercializarii Galaxy Tab 10.1 in Germania

  Astazi o instanta din Dusseldorf, Germania, a respins apelul formulat de catre compania Samsung impotriva deciziei de a interzice comercializarea tabletei Galaxy Tab 10.1. Apelul vine la cateva luni dupa ce Apple a impus o hotarare prin care avea puterea de a opri vanzarile tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 si acea hotarare ramane in vigoare in continuare. Samsung a conceput tableta Galaxy Tab 10.1N pentru a eluda interdictiile impuse de sistemul de justitie din Germania insa si acea tableta a fost atacata de Apple in instanta insa acel proces este in curs de solutionare.

Samsung Electronics lost a bid to overturn a ruling barring its local unit from selling its Galaxy 10.1 tablets in Germany, handing a symbolic legal victory to Apple Inc in efforts to keep its lead spot in the tablet computer market. A higher regional court in Duesseldorf, Germany, said on Tuesday that Samsung may not sell the older version of its Galaxy tablet in Europe’s biggest economy.

  Aceasta este cea de-a treia infrangere consecutiva pentru Samsung, primele doua venind saptamanile trecute cand procese privind tehnologiile de comunicatii 3G au fost solutionate in favoarea companiei Apple. Samsung nu a inceput bine anul din punct de vedere legal insa victoriile obtinute de Apple nu au o importanta semnificativa acum.

5 COMENTARII

  1. Pt a “eluda” ? cred ca te-ai exprimat gresit.
    Curtea germana nu a impus restrictii – a cerut schimbarea unor lucruri. La restrictii s-o fi gandit Apple nu curtea.
    10.1N aia, sau cum se cheama, este tableta modificata care sa vina in acord cu cerintele curtii.