Possession Book Charging Dock – dock-ul pentru iPhone care arata ca o carte

   Possession Book Charging Dock este un nou model de dock conceput de catre A.S. Byatt of 2000 si dupa cum  puteti observa deja din poza de mai sus seamana exact cu o carte. Dock-ul este compatibil cu orice model de iPhone sau iPod Touch si in afara design-ului special nu are absolut nimic in plus fata de alte dock-uri asemanatoare, ba mai mult nu ofera aceeasi siguranta pentru terminal. Dock-ul a fost facut special pentru cei care doresc sa impace utilul cu placutul si sa aiba un accesoriu interesant pe masa unde tin iPhone-ul insa probabil nu oricine este interesat de asa ceva.

It looks like a mild-mannered book on a table or a desk, you almost don’t notice that it’s an iPhone charger. No more dropping the cord behind the desk or nightstand! The charging cord is well secured into the book, and it’s designed to be compatible with all iPods and iPhones (iPhone 3G, 3GS & iPhone 4, 4s), it accommodates sync and charge functions via the USB cable, and although the wall connector is not included, wall adapters come standard with all iDevices.

   Possession Book Charging Dock costa 48$ pe site-ul producatorului si daca sunteti interesati sa il cumparati din Romania va trebui sa platiti 17$ transportul.