Apple interesata sa cumpere ecrane pentru noul sau televizor

0

  De cateva luni de zile pe internet umbla zvonuri care indica faptul ca Apple pregateste lansarea unui nou model de televizor si se pare ca anumiti producatori de ecrane pentru televizoare ar fi fost contactati de Apple pentru formarea unor parteneriate. Acestea nu sunt primele informatii obtinute in legatura cu interesul celor de la Apple fata de construirea unui televizor si desigur ca partenerii sai vor fi din Asia, zona geografica in care se produc majoritatea ecranelor atat pentru terminale mobile cat si pentru televizoare sau monitoare pentru laptop/PC-uri.

Piper Jaffray’s Gene Munster told investors on Tuesday that he had recently spoken to a “major TV component supplier” about Apple’s rumored plans to release a connected HDTV. Sources within the supplier reportedly told him that Apple had contacted “regarding various capabilities of their television display components.” Munster said he viewed the news as “continued evidence that Apple is exploring production of a television.” Prior evidence that the analyst claims to have gathered surrounding an Apple television includes January 2011 meetings in Asia that suggested Apple was investing in manufacturing facilities for LCD displays as large as 50 inches and a September 2011 meeting with a “contact close to an Asian supplier” who claimed prototypes of an Apple set are in the works.

  Din pacate nu se stie cand ar putea lansa Apple acest nou televizor si nici cum ar putea schimba acesta industria insa exista semne tot mai evidente ca Apple il construieste. Ultimele zvonuri in legatura cu televizorul construit de Apple denota faptul ca acesta ar putea veni cu o versiune modificata a iOS si cu asistentul personal Siri care ar permite executarea de comenzi vocale. Appel ar urma sa ofere si abonamente pentru show-uri TV sau seriale TV insa deocamdata totul se afla in stadiul de zvon.