Corona 1.0-8 update disponibil

  Aseara doua update-uri succesive ale solutiei de jailbreak Corona au fost lansate in Cydia, prima rezolva problemele cu afisarea continutului DRM in iBooks iar a doua rezolva problemele de functionalitate ale celei dintai. Din pacate cele doua versiuni nu functionau corect pe iPhone 4S cu iOS 5 instalat si multi utilizatori au avut probleme destul de mari dupa instalarea lor insa partea buna este ca versiunea 1.0-8 este acum disponibila si ea ar trebui sa functioneze fara probleme chiar si pe iPhone 4S cu iOS 5 si jailbreak cu Absinthe.

  Daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom vechi nu trebuie sa instalati Corona, conform sfaturilor lui saurik, asa ca utilizati ultima versiune a redsn0w pentru a rezolva problemele aplicatiei iBooks.

11 COMENTARII

  1. offtopic @Zaone …care este riscul de a oferi certificatul unui iP4s pt a fare un siriport pt un iP4?. Daca tu mi-ai da certificatul de la iP4s-ul tau sa-mi fac un siriport pe iP4 ce riscuri sunt?

  2. Am o intrebarea asemanatoare cu cea a lui Cezarica.
    Jailbreak-ul la ios 5.0.1 l-am facut cu redsnow beta 3, pot instala acum Corona din cydia? As avea nevoie mai mult pentru aplicatia iBooks si f.lux

    Instalarea Corona presupune ceva special, vreun restore sau alte lucruri de care ar trebui sa stiu?