CrimePush ajuta utilizatorii de smartphone-uri sa raporteze infractiuni sau sa salveze o viata

  In momentul de fata traim intr-o lume digitala in care internetul este mediul prin care comunicam cu majoritatea persoanelor din viata noastra. Un website american considera, pe buna dreptate, ca internetul poate fi utilizat si pentru a raporta infractiuni/accidente politiei sau altor organe ale statului asa ca prin interemediul site-ului CrimePush.com si a aplicatiei CrimePush le da utilizatorilor posibilitatea de a raporta anonim acest gen de evenimente. Aplicatia permite inregistrarea de filme, poze sau convorbiri care pot fi trimise catre politie sau orice alte organe abilitate si le-ar putea ajuta in rezolvarea unor dosare ori salvarea unei vieti.

There are other times when inconvenience or fear of reprisal prevents one from reporting an incident. That is when CrimePush is desperately needed. CrimePush allows the more than 100 million smartphone users the opportunity to become the eyes and ears of authorities.

  Aplicatia ofera utilizatorilor optiunea de a cere ajutor fara a atrage atentia nimanui si in anumite cazuri informatiile oferite de ei, chiar si anonim, ar putea ajutao persoana aflata in pericol. Aplicatia pentru iOS este disponibila gratuit, ea functioneaza doar in SUA deocamdata insa eu unul consider ca ideea din spatele proiectului este excelenta si ar trebui extinsa in mult mai multe tari de pe glob. Voi ce parere aveti? Ati fi dispusi sa utilizati o asemenea aplicatie pentru a ajuta pe cineva sau a raporta o infractiune?

Pretul initial:
Numele:
CrimePush

Gratuit

s





Developer: Juan Jimenez Madr…
Categoria: Lifestyle


Descriere: CrimePush: Building safer communities at the push of a button.

CrimePush is a groundbreaking patent pending safety intelligence application that is designed to keep you safe, should a threat arise. Feat…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.6 Mb