Prima Pagina Android Video: Imaginea lui Steve Jobs folosita pentru a promova Action Pad

Video: Imaginea lui Steve Jobs folosita pentru a promova Action Pad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bRgBKDrSWxg[/youtube]

  Desi Steve Jobs a decedat in urma cu mai bine de trei luni de zile, in Taiwan imaginea sa este in continuare folosita de producatorii de tablete Android pentru a isi promova produsele. In clipul video de mai sus avem o prezentare facuta tabletei Action Pad si un actor il imita pe Steve Jobs intr-o conferinta Apple unde se prezinta respectiva tableta. Actorul poarta aripi de inger si o aura deasupra capului insa eu unul cred ca s-a mers putin prea departe cu intreaga imagine mai ales ca se promoveaza o tableta care nu are vreo legatura cu Apple.

  Interesant este ca un purtator de cuvand al companiei a afirmat ca reclama nu a fost facuta in ideea de a “exploata” decesul lui Steve Jobs insa in Asia lucrurile se inteleg altfel.

 • JeNeI

  Ei ma…astia n-au auzit inca de respect,sau cinstire.Chinezii/nipponii astia merg prea departe cu clonele lor ($amsung,alte chinezerii imitatoare). Thumbs down…

 • cristi

  au exagerat acum… totusi… samsung face spoturile alea publicitare dar nu isi bate joc de nimeni. ironizeaza doar devotamentul posesorilor de idevice-uri care cateodata e putin cam prostesc dar in reclama prezentata mai sus oamenii astia nu au pic de respect.

 • Isi bate joc de oameni, scurt pe doi si asta e foarte rau. Apple isi batea joc de PC, Samsung isi bate joc de utilizatori.

 • john

  sunt fan samsung, si pana acum nu si-a batut nimeni joc de mine de la sgs 1 pana la sg note. Recunosc ca galbejiti astia din spot au mers prea departe. Nu stiu cu le da google licenta.

 • Enil

  Eu nu stiu cum poti sa fi fan samsung. 🙂

 • iLex

  Eu sunt fan Apple, dar din pacate detin un Samsung Galaxy S datorita displayului mai mare abia astept sa scoata Apple viitorul iPhone care sper sa aibe un display de minim 4″. Recunosc ca iOS este super Androidului este mult mai stabil, iar aplicatiile sunt de calitate superioara fata de cele de Android. Din punctul de vedere al Tabletelor iPadu este cu mult peste Tabletele cu Android, singurul lucru care ma deranjeaza ar fi ca este foarte limitat, dar asta se poate rezolva pentru cine stie :D, iar spotul acesta este penibil, chiar nu au nici un fel de respect chinezii.