95 COMENTARII

  1. Cine se pricepe sa lucreze in photoshop sa faca carrier logo pentru Vodafone doar cu logo-ul, eventual ala cu 3G, sa nu mai apara si numele.
    Plus ca cine vrea sa inlocuiasca de tot carrier logo o poate face si fara tweak-uri, inlocuind direct in Carrier bundles, merge si prin iFile.

  2. La mine nu vrea sa apara niciun logo. Nici macar cele din Zeppelin. iPhone 4, .5.0.1, neverlocked, Vodafone. Am dat si reboot si degeaba. Care ar putea fi problema?

  3. zaone am instalat acest tweak , functioneaza perfect numai ca acum primesc o notificare in care ma pune sa introduc parola pentru “cardDAV” , ce trebuie sa fac sa scap de aceasta notificare?

  4. Care ma ajuta si pe mine ca nu gasesc /var/library/ daca nu am cautat de mi-au iesit mintile /var gasesc dar restul ? please help

  5. @Medicul pt. 3Gs nu am cum sa testez (am testat toate logo-urile) sa va cum arata,daca ar trebui sa fie mai mare,deci am facut prin logica (jumatate rezolutie a retinei) 🙁

  6. O intrebare Zaone.. ce tweak folosesti sa iti arate cat ai consumat din 3G ? (vad in poze acolo ca iti arata langa ora).

    Mersi.

  7. Pt. cai care vor sa aiba logo si in Notification Center sa schimbe numele fisierului in etched.png respectiv etched@2x.png (cel pe care doriti,dar indicat ar fi cel black/black@2x).Multumesc,si scuze pentru eventualele neplaceri 😉

  8. Pentru cei care nu au putut downloada Zeppelin sau nu vor sa foloseasca tweak-uri sa schimbe carrier logo puteti folosi fisierele de mai sus si sa le mutati cu iFile sau alte tool-uri pe care le folositi in /var/mobile/library/carrier bundles/iPhone/xyz_ro bundle (xyz reprezinta reteaua).
    Inainte de a face acest lucru trebuie sa redenumiti fisierele dupa cum urmeaza:
    Default_CARRIER_Vodafone RO_1only_@2x.png ( applicatii)
    FSO_CARRIER_Vodafone RO_1only_@2x.png ( pentru lockscreen/standby)
    TS_CARRIER_Vodafone RO_1only_@2x.png ( asta e pentru notification center)
    Unde am pus eu Vodafone trebuie pusa reteaua voastra

  9. @Medicul

    Nu face hacktivate.Trebuie sa astepti la un eventual sn0wbreeze sau Redsn0w 😉

    P.S.Daca deja ii activat (poti sa umbli in meniu),atunci face JB cu Absinthe GUI pentru Windows (nu trebuie restore pt. el).

  10. Cel care a facut logo-ul pentru Orange mai mare, se poate in loc de Orange scris albastru sa fie portocaliu? Cred ca ar arata mai bine.
    Oricum multumim mult pentru logo-uri, o surpriza placuta pe ziua de azi.

  11. @JeNel cand ai timp poate il faci pe ala cu rosu si pentru lockscreen si notification center sau unul din ala cu rosu si 3G in interior, pe ala il caut de mult 😀

  12. @jenel. 4S-ul asta e activat, daca ii fac jb cu Absinthe nu trebuie activat iar? ca m-am tot uitat pe net si niciunde nu zice asta. O sa incerc sa-i fac azi.

  13. Mersi, daca tot il faci as avea o doleanta: poti sa-l faci mai mare pentru a se potrivi pe iPad? Ar fi super. Astea de pana acum instalate pe iPad sunt mici din cauza rezolutiei.

  14. Salut,am si eu o problema…in ifunbox,nu gasesc nici cum in var library,adica nu am folderul library in var deci nici zeppelin.Poate cineva sa imi spuna sau sa imi dea vreo ideea sa gasesc cumva?:D

  15. revin logo-ul cu vodafone,se pare ca logo-ul este prea lung si numai aveau loc,daca intampinati problema asta,e posibil sa se rezolve cum s-a rezolvat la mine,prin simpla debifare a optiunii care-mi punea ramii liberi langa ceas din SBsettings….